Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η Κατσέλη πάει για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων ήθελε τη Λούκα Κατσέλη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εφόσον ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε επίσημα ότι δεν σκοπεύει να κριθεί και πάλι από τη βάση του Κινήματος...

Από τη στιγμή που στο χθεσινό Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, στο σκέλος της… μη φιλοδοξίας του να είναι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, η άλλοτε επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του Κινήματος, πρώην υπουργός Οικονομίας και Εργασίας παραδέχτηκε ότι η προοπτική να τον διαδεχθεί, δεν την αφήνει αδιάφορη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, η Λούκα Κατσέλη σχολίασε χαρακτηριστικά, στην ερώτηση για το κατά πόσο θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Μπορεί. Πολύ πιθανόν. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους, και κυρίως από τη διαμόρφωση μιας πολιτικής πλατφόρμας που να εκφράζει, όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνομιλήσει με τη βάση του. Να πάει με πολύ ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις στον εκλογικό αγώνα, και να προσδιορίσει το στίγμα του με αξιόπιστα πρόσωπα».
Σημειώνεται ότι πριν από μερικές μέρες, η Λούκα Κατσέλη είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Λουκά Παπαδήμο, στον οποίο παρουσίασε μια δέσμη προτάσεων για την έξοδο από την κρίση και το μέλλον της χώρας.
Παράλληλα, σε δημόσιες τοποθετήσεις και συνεντεύξεις της, έχει αποδεχτεί το μερίδιο ευθύνης που εκτιμά ότι της αναλογεί για τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας, ενώ θυμίζει πάντα με νόημα την αντίθεσή της στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου, και τις επιλογές του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

1 σχόλιο:

  1. Mεγάλη δημοσκόπηση. Μπείτε και ψηφίστε.
    http://ena24.blogspot.com/2012/02/2012.html?sho
    wComment=1330346269667#c8233037157146950593

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση