Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Όλες οι λεπτομέρειες και το backstage του DVD της Πετρούλας!

Πώς και πού γυρίστηκε το dvd της Πετρούλας Κωστίδου; Πώς επέλεξε τον παρτενέρ της; Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις της, όταν της έκαναν την πρόταση για το περιβόητο dvd; Τι γινόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; Ποιος έγραψε τα κείμενα και πόσα χρήματα πήρε η Πετρούλα; Όλα αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτει η ίδια η πρωταγωνίστρια! Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν της έκαναν πρόταση για να συμμετάσχει σε αυτό το dvd, στο οποίο δίνει συμβουλές σεξ; «Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου: «Ρε συ Πετρούλα, αφού εκεί θα είσαι. Υπάρχει περίπτωση να σε … και να μην το καταλάβεις; Δηλαδή τι θα μου έλεγαν; Πετρούλα κάτι σου έπεσε και εγώ θα έλεγα: «Πού, πού; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε η Πετρούλα Κωστίδου!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η Πετρούλα πήρε τα ηνία του πρότζεκτ και δεν τα άφησε ποτέ: «Μελέτησα τα πάντα γύρω από το Κάμα Σούτρα…. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα… Θα δίνει την αίσθηση στο θεατή ότι μπορεί να με «πιάνει. Είναι αξιοπρεπέστατο» τόνισε η πρωταγωνίστρια του 3d. Και πρόσθεσε: «Ένα dvd που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Που θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε σχολείο. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με έντονη δόση χιούμορ.»
Το γύρισμα του dvd κράτησε μια εβδομάδα και έγινε σε μια βίλα στην παραλιακή. Όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κανένα παράπονο δεν έχει. Εκτός όμως από τον παρτενέρ της, τον οποίο επέλεξε η ίδια ανάμεσα σε αρκετούς υποψηφίους. Ο παρτενέρ της ήταν σιωπηλός, διακρητικός.
Ποιος έγραψε όμως έγραψε τα κείμενα dvd; Ε, δεν θα το πιστέψετε! Η ίδια! «Τα έγραψα μέσα σε δυο μέρες» είπε χαρακτηριστικά.
Πόσα χρήματα πήρε η Πετρούλα γι’ αυτό το περιβόητο dvd; «Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν Χ χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν Χ επί 2». Πηγή:Nitro
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση