Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Νέα τροπή στις «αποκαλύψεις» για τον Κ. Καραμανλή

Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο «παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών» που υπέγραψε το «βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Καραμανλή με τη Siemens. 

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του «κοριού» που είχε εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημέρωνε λεπτομερώς τον Μ. Χριστοφοράκο για τα προσωπικά ζητήματα του Κ. Καραμανλή αλλά και των υπουργών του. 



Η ιστοσελίδα antinews δημοσιεύει τη σύμβαση που είχε υπογράψει η συγκεκριμένη δημοσιογράφος με τη Siemens έχοντας παράλληλα «ελευθέρας» στο Μέγαρο Μαξίμου όποως τουλάχιστον η ίδια ισχυριζόταν.

Όπως φαίνεται από τη σύμβαση η δημοσιογράφος προσελήφθη την 1η 11 τους 2007 υπό την ιδιότητα της «δημοσιογράφου-συμβούλου Τύπου και Προβολής» με αμοιβή 30.000 ευρώ το χρόνο για να παρέχει υπηρεσίες υπηρεσίες προετοιμασίας και σύνταξης ενημερωτικού εντύπου, το οποίο εκδίδεται για λογαριασμό της εταιρείας, και το οποίο φέρει τον τίτλο «Intelligence Report». Σημειώνεται ότι ο εν λόγω τίτλος βρίσκεται στα κείμενα που έχουν στη διάθεσή τους και τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση