Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Kύπελλο: Δύο "καυτά" ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα!


Δύο μεγάλα ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ είναι τα δύο μεγάλα ζευγάρια, που θα κοντραριστούν για την πρόκριση στους "4".

Ατρόμητος - Διαγόρας ή Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα ή Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου είναι τα άλλα δύο ζευγάρια. Στις 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες, στις 9 Φλεβάρη οι ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, στα ημιτελικά θα έχουμε... πρόωρο τελικό, αφού θα αναμετρηθούν οι νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!  Στον δεύτερο ημιτελικό θα διασταυρωθούν οι νικητές Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε να δει τελικό ανάμεσα στους δύο Ολυμπιακούς: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να δείξει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να δημιουργήσει ακόμα μία έκπληξη. Σίγουρα θα έχει Ολυμπιακό ο τελικός, ας ευχηθούμε να έχει και τους δύο», είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου.

Εκ μέρους του Ολυμπιακού Πειραιά, ο Τάσος Μητρόπουλος σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με τον κόσμο του, όπως και ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν προβλέψεις». Οι εκπρόσωποι των υπολοίπων ομάδων δεν έκαναν δηλώσεις μετά την κλήρωση, καθώς είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Υπενθυμίζουμε πως οι επαναληπτικοί Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα - Ηρακλής θα διεξαχθούν στις 12 Ιανουαρίου. O τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Aπριλίου 2011 στο OΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση