Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι 4 πιο καυτές Μεξικάνες

Νινέλ Κόντε 

Η Νινέλ Κόντε τα κάνει όλα και συμφέρει. Εκτός από πρώην μοντέλο, είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια, ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της. 
Τα περάσματα από τις γνωστές σαπουνόπερες του Μεξικού, όπως το πετυχημένο Rebelde, έχουν ανεβάσει τη θερμοκρασία, ενώ λόγω της σέξι εμφάνισης της έχει κερδίσει και μερικούς μικρούς ρόλους σε ταινίες. 

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι περιττά. Γιατί αν σκεφτείς ότι η Νινέλ είναι 39 ετών, τότε απλά αρχίζεις να

αναθεωρείς τις προτιμήσεις σου σχετικά με τις ηλικίες. 


Σάλμα Χάγιεκ

Ένα "γεμάτο" σουτιέν και μια αθεράπευτα σέξι προφορά είναι αρκετά για να μην μπορούμε να την ξεχάσουμε. Η μικροσκοπική λατίνα, Σάλμα Χάγιεκ, αντισταθμίζει το λιγοστό ύψος της με το... ύψος άλλων αναλογιών της και μας κολάζει εδώ και μια δεκαετία σε κάθε της εμφάνιση στο μεγάλο πανί. 





Ταλία

Ποιός δεν ξέρει το πιο πετυχημένο εξαγώγιμο μουσικό υλικό του Μεξικού; Η πανέμορφη, Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα έχει καταφέρει να στεφθεί μια από τις βασίλισσες της λάτιν μουσικής αλλά και των σαπουνόπερων.

Πολυτάλαντη businesswoman, σχεδιάστρια, παραγωγός και στιχουργός η Ταλία είναι (δυστυχώς) παντρεμένη με τον Τόμι Μοτόλα, πρώην σύζυγο της Μαράια Κάρεϊ και επικεφαλής της Sony Music για πάνω από 15 χρόνια. Η Ταλία δεν είναι μόνο μια από τις πιο καυτές Μεξικάνες. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ever. 





Παουλίνα Ρούμπιο

To Golden Girl της λάτιν μουσικής σκηνής, που έχει προταθεί για Grammy και άλλα πολλά βραβεία, είναι η απάντηση του Μεξικού στην Κολομβία και τη Σακίρα. Η Παουλίνα Ρούμπιο είναι ικανή να βάλει φωτιά στις φαντασιώσεις μας μόνο με μια κίνηση των γοφών της και δεν χρειάζεται να ακούσουμε όλα της τα τραγούδια για να την εκτιμήσουμε. Αρκεί μια φωτογραφία. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση