Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό με νίκη για τη Γιουνάιτεντ

Χάρις στον Τσιτσαρίτο Xερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ, έκανε καλό ποδαρικό στο 2011 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 75’ και έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Φέργκιουσον, ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συμπλήρωσε 69 χρόνια ζωής. Παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία στους «κόκκινους διάβολους» να μην αρχίσουν με το «αριστερό» το νέο έτος και να διατηρήσουν το ρόλο του «αφεντικού» στην Πρέμιερσιπ.

Όλα άρχισαν ιδανικά για την Γιουνάιτεντ, η οποία μόλις στο 3’ προηγήθηκε με τον Ρούνει. Η απάντηση, όμως, ήρθε άμεσα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 14’ με τον Μόρισον. Στη συνέχεια ζήτησαν (δικαίως) πέναλτι στο 26’ (και αποβολή του Νέβιλ) αλλά δεν πήραν τίποτε από τα δύο. Ωστόσο τελικά κέρδισαν πέναλτι στο 63’ αλλά ο Οντεμβίγκι έστειλε την μπάλα άουτ.
Ετσι η ομάδα του Σερ Αλεξ βρήκε την ευκαιρία να φτάσει στο γκολ της νίκης με τον Ερνάντες στο 75’ και να φτάσει τους 41 βαθμούς μετά από 19 αγώνες, τρεις περισσότερους από την Μάντσεστερ Σίτι η οποία φιλοξενεί στις 17:00 την Μπλάκπουλ.
Η πρώτη αγωνιστική ημέρα του 2011 στην Αγγλία περιλαμβάνει άλλες 6 αναμετρήσεις. Στις 17:00, εκτός του αγώνα της Σίτι, παίζουν Λίβερπουλ - Μπόλτον, Στόουκ - Εβερτον, Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν και Τότεναμ Φούλαμ, ενώ στις 19:30 η Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί την Αρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση