Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


Ευχές πολλές, προσδοκίες αναρίθμητες.
 Το 2011 μπήκε , είναι μπροστά μας. Ας το αγκαλιάσουμε, ας το στηρίξουμε κι΄ ας το ξεζουμίσουμε μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

 Τίποτα δεν είναι εύκολο ούτε όμως και ακατόρθωτο αρκεί να θυμηθούμε τόσα και πόσα έχει πετύχει αυτός ο λαός έστω και την ύστατη στιγμή, έστω και λίγο πριν το αδιέξοδο.
Το www.psema.gr , είναι εδώ, δίπλα σας, κοντά σας, θα είναι μαζί σας και θα υψώσει ένα τεράστιο τείχος, θα ορθώσει το δικό του ανάστημα, για να μην αφήσει τίποτα και κανέναν να σας ρίξει στο καναβάτσο, ούτε να χαλάσει επιπλέον τη διάθεσή σας και το κυριότερο να αλλοιώσει άλλο τις αξίες σας. Θα είμαστε μπροστά σε κάθε τέτοιου είδους σχέδια, σχέδια που αφορούν το ατομικό σας καλό, την συνολική μας προκοπή και την πρόοδο. Όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι, θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να προσπαθήσουμε. Αρκεί να δώσουμε κάτι από αυτό που μπορούμε. Μην τα αφήσουμε όλα για τους άλλους.
Για επίλογο άφησα το πρώτο μήνυμα που πήρα από την πρώτη ελληνίδα ολυμπιονίκη, την Βούλα Πατουλίδου.
«Μωρέ, έφυγε και το 2010. Κατά τα «αληθινά» λόγια μια χρονιά πανδύσκολη έμεινε!!!  Κουράγιο και θα επιζήσουμε. Και με το κεφάλι ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση