Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι "καταθέσεις" καίνε τον Σίλβιο


Τα εισαγγελικά έγγραφα που έχουν φτάσει στη Βουλή μπορεί και να σημάνουν την αρχή του τέλους για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς οι ακούσιες «εξομολογήσεις» -συνομιλίες δηλαδή που υποκλάπηκαν- «καίνε» τον Ιταλό πρωθυπουργό, ο οποίος ωστόσο έχει και ορισμένους συμμάχους. Επιμένει δε ότι όλα είναι προϊόντα φαντασίας και εμφανίζεται «σεμνός» σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του στις «γιορτές» που διοργάνωνε στις βίλες του.


Τα στοιχεία, όμως, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας φέρνουν στο χαρέμι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κι άλλες γυναίκες. Ανάμεσά τους τρεις από το Τορίνο - όλες με τίτλους ομορφιάς. Συμμετείχαν στα πάρτι στη βίλα στο Αρκόρε και στη Βίλα Τσερόζα στη Σαρδηνία. 

Εκτός από τη Ρομπέρτα Μπονάζια, που μπορεί να είναι η σταθερή σχέση στην οποία αναφέρθηκε προ ημερών ο Καβαλιέρε, οι άλλες είναι η Αμπρα Μπατιλάνα και η Κιάρα Αντρέα Ντανέζε, οι οποίες ήταν άγνωστες και διψούσαν για δημοσιότητα. Γι' αυτό πήραν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και κέρδισαν κάποιους τοπικούς τίτλους. Μετά κατευθύνθηκαν προς τις πρωθυπουργικές κατοικίες.

«Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι με πλήρωνε» κατέθεσε στον εισαγγελέα η γνώριμή μας από τα παλιά escort Νάντια Μακρί, αποκαλύπτοντας τη δική της αλήθεια. «Εκανα δύο φορές σεξ με τον πρωθυπουργό και μου έδωσε 5.000 ευρώ κάθε φορά» είπε, σημειώνοντας ότι την πρώτη φορά πήγε στην κατοικία του Μπερλουσκόνι με τον ιμπρεσάριο Λέλε Μόρα και τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, τους δύο φίλους του Καβαλιέρε που μετείχαν στα περίφημα δείπνα από την αρχή μέχρι το σημείο που ξεκινούσε το σεξ. Στην καυτή κατάθεσή της η Νάντια μιλάει και για ανήλικες κοπέλες στα πάρτι. Σε ένα από αυτά στο Αρκόρε συνάντησε τη Ρούμπι και σε πάρτι με τριάντα κορίτσια στη Βίλα Τσερόζα συνάντησε δύο κοπέλες που ήταν δίδυμες και ανήλικες. 
Ενα δεύτερο πάρτι με 
τη Ρούμπι έγινε σε μια αίθουσα χωρίς παράθυρα, όπου υπήρχε στύλος για pole dancing, φώτα ντίσκο και μια μεθυσμένη κοπέλα χόρευε τόπλες. Ο Μπερλουσκόνι στη διάρκεια του δείπνου ήταν συμπαθητικός και αβρός, όταν όμως ερχόταν η ώρα για τα περαιτέρω, γινόταν δεσποτικός. 

Τον Καβαλιέρε καίει, επίσης, η καταγραφή συνομιλίας πρώην νομάρχη με φίλη του, στην οποία διηγείται ότι στη βίλα γίνονταν όργια, όπως του είχε πει άλλη γυναίκα που συμμετείχε. «Στο πάρτι ήταν είκοσι οχτώ γυναίκες και τρεις άντρες που έκαναν όργια. Ολες οι κοπέλες στα χέρια του Μπερλουσκόνι. Παρούσα ήταν και η Νικόλ Μινέτι, η οποία ημίγυμνη τον φιλούσε συνέχεια. Ηταν εικόνα πορνείου. Και μετά ο πρόεδρος έμεινε με τρεις κοπέλες στην κρεβατοκάμαρά του» αφηγείται ο νομάρχης στο τηλεφώνημα που υποκλάπηκε.

«Θα ήμουν καλύτερος κι από τον σούπερμαν αν έκανα πάρτι με είκοσι τέσσερα κορίτσια» ήταν η αντίδραση του Καβαλιέρε όταν πληροφορήθηκε τις νέες αποκαλύψεις. Παράλληλα, μέσω των δικηγόρων του και βουλευτών του κόμματός του έκανε γνωστό ότι δεν σκοπεύει να καταθέσει στην Εισαγγελία του Μιλάνου, καθώς τη θεωρεί αναρμόδια. Πιστεύει, αντιθέτως, ότι πρέπει να κριθεί από ειδικό δικαστήριο. Για να ενισχύσει την ψυχολογία του, ο Ιταλός πρωθυπουργός παρέθεσε δείπνο σε εκπροσώπους των βιομηχάνων του Βορρά, που έσπευσαν να του εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Μάλιστα, παρ’ ότι ήταν εμφανώς κουρασμένος, τραγούδησε ένα γαλλικό τραγούδι με τη συνοδεία πιάνου.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ


«Ο Μπερλουσκόνι ήταν τρυφερός και ρομαντικός»

«Είναι ένας άντρας ρομαντικός, τρυφερός, δεν έχει σχέση με τις περιγραφές που κάνουν. Πολλή χυδαιότητα για το πρόσωπό του». Αυτή είναι η άλλη άποψη για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διά στόματος της Εβελίνα Μάνα. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε τη δική της ιστορία αγάπης με τον Καβαλιέρε.

Η 38χρονη καλλονή, που είναι ακόμα μία από τις «ύποπτες» ως μόνιμη σχέση του Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε στο περιοδικό «Oggi» τη μυστική σχέση της με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Οταν όμως τη ρώτησαν αν είναι η μνηστή του, απάντησε: «Ας αφήσουμε και λίγο σασπένς».

Η Εβελίνα, που μοιάζει στην πρώην σύζυγο του Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, παίρνοντας αποστάσεις από τις γυναικούλες, τις γλάστρες, τις πεταλουδίτσες, όπως αποκάλεσε τις γυναίκες που κινούνται γύρω από τον πρόεδρο, αποκάλυψε ότι έχει σχέση με τον Μπερλουσκόνι από το 2005, η οποία συνεχίζεται με ένα «παζλ» από σκηνές ζήλιας και τρυφερότητας. 

«Ο Σίλβιο έχει μια γυναικεία πλευρά μέσα του, δεν μπορεί να έχει κάνει όσα του καταμαρτυρούν. Είναι τρυφερός με τις γυναίκες, δεν είναι χυδαίος. Του αρέσει να διαβάζει Ερασμο, αλλά και τον “Μικρό Πρίγκιπα”. Απολαμβάνει το νανούρισμα και να τον παίρνει ο ύπνος στην πολυθρόνα με μια μέντα στο στόμα του. Λατρεύει τα αρώματα και θέλει το στόμα του να μυρίζει ωραία» είπε. 

Η 38χρονη γυναίκα μίλησε επίσης για κάποια γενέθλιά του που τα πέρασε μαζί της, αλλά και για μια σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε. «Ηταν 5.00 το πρωί, τον έπιασα στο μπάνιο να τηλεφωνεί χαμηλόφωνα σε φίλη του. Το αρνήθηκε σαν έφηβος, αλλά εγώ έξαλλη μουντζούρωσα καθρέφτες με το κραγιόν κι έσπασα όλα τα κάδρα που είχαν ζωγραφίσει φίλες του ψευτο-ζωγράφοι» σημείωσε συνεχίζοντας την αφήγησή της. Ωστόσο, άφησε άλυτο το μυστήριο για το είδος της σχέσης της με τον Καβαλιέρε. 


ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ

Οι «τρύπες» στην ασφάλεια του Μπερλουσκόνι φαίνεται πως είναι η αιτία των δεινών του. Τα κορίτσια μπαινόβγαιναν στη βίλα του χωρίς έλεγχο, έχοντας συχνά μαζί τους κινητά, ενώ η Πατρίτσια ντ' Αντάριο είχε περάσει και κασετοφωνάκι. Στον ιταλικό Τύπο χθες, το όλο «σκάνδαλο Ρούμπι» έθεσε κι ένα θέμα που συνδέεται άμεσα με την εθνική ασφάλεια.

Οπως προκύπτει από πολλές τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αρκετές κοπέλες είχαν καταφέρει να εισέλθουν στη βίλα του Αρκόρε χωρίς να δώσουν ούτε την αστυνομική τους ταυτότητα ή χωρίς να τους ζητηθεί το ονοματεπώνυμό τους. Μία από τις κοπέλες είπε σε φίλη της: 

«Φτάσαμε στο Αρκόρε με δύο αυτοκίνητα, έξω από την πύλη της κατοικίας ήταν δύο αστυνομικοί και σταματήσαμε. Νομίζω ότι η Μινέτι είπε το όνομά της, δεν θυμάμαι όμως αν έδωσε και τα δικά μας. Ο αστυνομικός πήρε ένα τηλέφωνο και μετά μπήκαμε. Χωρίς κανένα ψάξιμο. Και μέσα στη βίλα είχαμε το ελεύθερο να κυκλοφορούμε, να χρησιμοποιούμε το κινητό μας, να βγαίνουμε για να καπνίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση