Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτα σέξι, λέει τι δώρο πρέπει να πάρεις στις γυναίκες


Στις γυναίκες αρέσουν τα δώρα, και τώρα που έχουμε γιορτές τα θέλουν ακόμη περισσότερο. Ζητήσαμε τη γνώμη της Σύλβιας Παπαδάκη όχι γιατί είναι μοντέλο. Ζητήσαμε τη γνώμη της γιατί είναι από εκείνες τις γυναίκες που θα σκεφτόμασταν πολύ τι δώρο να τους πάρουμε. Κοιτώντας την καταλαβαίνεις γιατί.

Η Σύλβια χυμώδης όπως είναι μας αποκαλύπτει ότι στις γυναίκες αρέσουν οι εκπλήξεις: «Μας αρέσουν οι εκπλήξεις. Και, ναι, είναι ωραίο να κάνουμε
πράγματα μαζί. Μπορεί να ακουστεί γλυκανάλατο, αλλά αν κανονίσεις ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο σε μέρος που δεν έχω ξαναπάει, μόνο κερδισμένος θα βγεις. Καμία γυναίκα δεν θα πει όχι σε ένα ρομαντικό ταξίδι».
Τελικά δεν πήγε χαμένα τα σεμινάρια μαγειρικής που έκανες και τα βιβλία που διάβαζες. Το λέει και η Σύλβια: «Μάγκας είναι όποιος ξέρει πραγματικά να μαγειρεύει. Ο καθένας νομίζει ότι επειδή πετάει μια μπριζόλα στη σχάρα έγινε αυτομάτως και μέγας σεφ. Είναι ωραίο να ξέρει να φτιάχνει μερικές πιο περίεργες συνταγές. Επειδή εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τη μαγειρική, όταν κάποιος με καλεί στο σπίτι του για δείπνο, το  γουστάρω δυο φορές περισσότερο από το να με πήγαινε σε ένα εστιατόριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση