Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αυτή είναι η κοπέλα του Δημήτρη Σκαρμούτσου


Καρδιές έκαψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος από την πρώτη κιόλας στιγμή του «Master Chef», ωστόσο, είναι... «καπαρωμένος» από μελαχρινή ηθοποιό! Εξάλλου, σε συνέντευξή του ο σεφ είχε παραδεχθεί πως δεν είναι μόνος αυτή την περίοδο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», η κοπέλα που έχει κλέψει τον μάγειρα ονομάζεται Αφροδίτη Γεωργούση και είναι ηθοποιός, καθώς αποφοίτησε από την δραματική σχολή πριν από περίπου 5 χρόνια.
Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 2 μήνες και γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας.

«Έχω το κορίτσι μου που είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, δεν περνάμε πολλές ώρες μαζί γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο, αλλά αυτό την κάνει μοναδική», είχε πει σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο «σκληρός» κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.
Η Αφροδίτη λατρεύει τα τατουάζ και τα ζώα, όπως και ο Δημήτρης, ενώ και οι δύο αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και προτιμούν πιο ήσυχα και όχι πολυσύχναστα μέρη.
Αν το προσωπάκι της ηθοποιού σας θυμίζει κάτι, τότε να σας πούμε ότι την έχουμε δει στο «Μίλα Μου Βρώμικα» και το παλιότερο «Εντιμότατοι Κερατάδες».
Στην ίδια συνέντευξη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε επισημάνει πως η κοπέλα του κατανοεί πως έχει δύσκολο πρόγραμμα και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, προσθέτοντας: «αυτό είναι ένας λόγος για να μείνεις με έναν άνθρωπο: όταν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και δεν γίνεται πιεστικός. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση