Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Την εξέδιδε η μητέρα της σε ηλικιωμένο

Ένας 66χρονος από το Ηράκλειο συνελήφθη για ασέλγεια εις βάρος 12χρονης. Επίσης, συνελήφθησαν η μητέρα και η αδελφή της ανήλικης για μαστροπεία. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου του να ασελγεί στο ανήλικο κορίτσι.



Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή της ανήλικης και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα ποτό βότκα, ένα πακέτο σποράκια και τέσσερις τυποποιημένοι στιγμιαίοι καφέδες. 

Είδη, που, όπως προέκυψε από την έρευνα, προσέφερε στην 12χρονη ο 66χρονος, ως υλικό αντάλλαγμα για τις ασελγείς του πράξεις. 

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία τη μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων. 

Όπως προέκυψε, η 46χρονη, αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο -μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του- παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων (τσιγάρα και φαγώσιμα είδη). Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στη μητέρα της. 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση