Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Βράζουν τα σωθικά του ΠΑΣΟΚ...

Η Διαδικτυακή Πύλη Φίλων ΠΑΣΟΚ, που απαριθμεί 4127 φίλους, απέστειλε στις 07 Φεβρουαρίου στις 4:37 μ.μ., το κάτωθι μήνυμα που καταδηλώνει πώς αισθάνονται οι "σύντροφοι": 

"Θέλουμε να κοινοποιήσουμε στα μέλη μας την στάση της Διαδικτυακής Πύλη Φίλων ΠΑΣΟΚ ως προς την πολιτική της Κυβέρνησης.
Καταρχάς, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι...
οι εμείς, οι διαχειριστές της Δ.Π.Φ.ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε επίσημο όργανο του κόμματος, γι' αυτό και όπως γράφουμε και στην σελίδα μας.. "Είμαστε μια ομάδα φίλων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος - στόχος μας είναι να ακουστούν οι απόψεις και τα πιστεύω μας".
Καθημερινά πλέον όλοι μας συναντάμε, βλέπουμε στο δρόμο και συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε τις βασικές τους βιοτικές ανάγκες. 
Χιλιάδες άνεργοι, συνταξιούχοι στην ανέχεια, ένα σύστημα υγείας στο χάος, ελαχιστοποίηση μέχρι αηδίας του οικογενειακού εισοδήματος, κλείσιμο επιχειρήσεων και το καθημερινό άγχος απόλυσης είναι το πλέον γνώριμο σκηνικό της ζωής κάθε Έλληνα πολίτη στην "Σύγχρονη Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων, των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και του Ευρώ".
Το χειρότερο όμως είναι ότι η Δημοκρατία την οποία εμείς γεννήσαμε καταλύεται με ταχύτατους ρυθμούς. Ακραίες πολιτικές παρατάξεις - οι οποίες την αμφισβητούν πλήρως - ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις των πολιτών, ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις διακατέχουν τους πάντες, η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πλέον δεν εφαρμόζονται ακόμα και από επικεφαλείς και προέδρους επαγγελματικών ομάδων χωρίς καμία επίπτωση για αυτούς. Ένα ξεκάθαρο καθεστώς ανομίας.
Τέλος, έχουμε ήδη χάσει την Εθνική μας Κυριαρχία (το είπατε και εσείς κ.Πρόεδρε άλλωστε στο Υπουργικό συμβούλιο σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν έρθουν ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ).
Ο κόμπος έχει πια φτάσει στο χτένι.
Εμείς, η Διαδικτυακή Πύλη Φίλων ΠΑΣΟΚ αρνούμαστε να συναινέσουμε σε αυτήν την πολιτική.
Ποιος είναι ο "περιβόητος" άλλος δρόμος; Δεν γνωρίζω. Το μόνο που βλέπω είναι ότι αυτό το μονοπάτι που βαδίζουμε δεν οδηγεί πουθενά.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ το αύριο - ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ για μια καλύτερη ζωή.
Κωνσταντίνος Παπουλάκος
Επικεφαλής της Διαδικτυακής Πύλης Φίλων ΠΑΣΟΚ


press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση