Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μαθητές Δημοτικού στον τελικό Κυπέλλου!

Οριστικά την Κυριακή (06/03, 18:30) θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ελληνικού ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με την παρουσία μόνο μαθητών Δημοτικού, όπως αποφασίστηκε από την ΓΓΑ.


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα αποφασίστηκε να δοθούν τρεις χιλιάδες εισιτήρια μόνο σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ είχε προηγηθεί η σκέψη να πάρουν εισιτήρια και τα παιδιά των ακαδημιών.

Τελικά αποφασίστηκε να πάρουν εισιτήρια μόνο μαθητές του Δημοτικού. Παράλληλα, οι δύο διεκδικητές θα πάρουν από 175 προσκλήσεις, με τις οποίες θα καλυφθούν οι ανάγκες των μελών των δύο ΔΣ και των χορηγών.

Έγιναν σκέψεις στον τελικό να υπάρχουν και παλαίμαχοι των ομάδων, όμως η αστυνομία ήθελε το κοινό που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι να είναι ομογενοποιημένο.  Στη σύσκεψη εμφανίστηκαν και οι ...Πελαργοί (ο σύνδεσμος των φιλάθλων της Εθνικής Ομάδας), που ζήτησε 500 εισιτήρια για μια ειδική εξέδρα, όπου θα παρακολουθούσαν τον αγώνα τα μέλη του, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί και μαζί!

Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση, ενώ ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι την διακίνηση των εισιτηρίων πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία: "Μη χρεωθούμε εμείς πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να έχουμε σχέση".

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος, υπογράμμισε ότι ο αριθμός των προσκλήσεων (που αφορά ΕΟΚ, ΓΓΑ και τους δυο φιναλίστ) είναι ελάχιστος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες, αλλά όπως και οι υπόλοιποι βρέθηκαν προ ανειλημμένων αποφάσεων.

Αργότερα η ΕΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά νίπτει τας χείρας της: "Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2010, όπως είχε εξ αρχής προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρά την αρχή της θέση ότι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, αποδέχτηκε για λόγους ασφαλείας την πρόταση της Πολιτείας και της Αστυνομίας για τη διεξαγωγή του αγώνα με θεατές μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και απαραίτητη συνοδεία των γονέων/κηδεμόνων τους.

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανέλαβε την υποχρέωση για τη διάθεση των εισιτηρίων/προσκλήσεων και την ευθύνη για την ταυτοποίηση των στοιχείων μαθητών και γονέων/κηδεμόνων.

Καλούνται οι μαθητές ή οι γονείς τους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών να απευθυνθούν στις διευθύνσεις των σχολείων τους. ..."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση