Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Την Πέμπτη κληρώνει για το νέο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννενα

Συναντήσεις με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη και τον Υφυπουργό Υποδομών... Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκο Σηφουνάκη,είχε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα,ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης....
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων,οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από παρέμβαση του δημάρχου κ. Φίλιππα Φίλιου,ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ,είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ομάδας,το οποίο έχει προϋπολογισμό κατασκευής τα 87 εκατομμύρια ευρώ!Τις τελευταίες ημέρες,υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για το θέμα του γηπέδου.O Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκος Σηφουνάκης,πρότεινε πριν από λίγες ημέρες στον Φίλιππα Φίλιο,να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΣ σε άλλο χώρο και όχι στο παλαιό στρατιωτικό αεροδρόμιο,όπως ζητούσε αρχικά η Γιαννιώτικη ΠΑΕ και αυτό γιατί,σύμφωνα με το ρυθμιστικό σχέδιο της πόλης των Ιωαννίνων,στη θέση του αεροδρόμιου,προβλέπεται να φιλοξενηθεί,ο εμπορευματικός σταθμός του τρένου,όταν...σφυρίξει φυσικά στην περιοχή.Η νέα περιοχή την οποία προτείνει το Υπουργείο,βρίσκεται δίπλα από το νταμάρι στην Κατσικά,που χρησιμοποιούσε η Εγνατία Οδός για την κατασκευή της.Η έκταση του συγκεκριμένου οικοπέδου,το οποίο ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο,ξεπερνά τα 200 στρέμματα,ενώ η έκταση που ζητά ο ΠΑΣ Γιάννενα για να κατασκευάσει το νέο γήπεδο είναι μόνο 170 στρέμματα. Όλα λοιπόν δείχνουν,πως σε αυτή την περιοχή θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο.

Την Πέπμτη κληρώνει
Ημερομηνία σταθμός για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΣ,είναι η ερχόμενη Πέμπτη 17 Μαρτίου,ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα του ρυθμιστικού σχεδίου των Ιωαννίνων,στο Υπουργικό Συμβούλιο. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου,η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη ,θα παρουσιάσει τις βασικές επιλογές από Ρυθμιστικά Σχέδια Ιωαννίνων, Πάτρας και Λάρισας. Επιθυμία της κ. Μπιρμπίλη,είναι στη συνεδρίαση να συμμετέχουν τόσο οι βουλευτές Ιωαννίνων,όσο και ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση