Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βρες τη βρώμικη λέξη

Νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση από τον Calvin Klein. Με λίγη προσοχή μπορείτε να διακρίνετε την απαγορευμένη λέξη. Κρυφό μήνυμα από τη διαφημιστική ή απλά μία σύμπτωση; Οι απόψεις διίστανται
Από τη δεκαετία του '80 οπότε η Brooke Shields "αποκάλυψε" τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια της και το Calvin jean της, οι διαφημίσεις για τα Calvin Klein πυροδοτούν συζητήσεις ως προς τα κρυφά σεξουαλικά τους υπονοούμενα....




Η τελευταία διαφήμιση του Calvin Klein, στην οποία... ποζάρει το μοντέλο Lara Stone, προκάλεσε νέο γύρο συζητήσεων ως προς το αν υπάρχει κρυμμένη στην αφίσα η λέξη "Fuck" ή απλά οι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι να εντοπίσουν κάτι σκανδαλώδες στις διαφημίσεις της εταιρείας.
Υπάρχουν σίγουρα πολλοί που ισχυρίζονται ότι το τραπέζι σχηματίζει το γράμμα F και το εσώρουχο της Lara Stone το γράμμα U για να ακολουθήσουν τα γράμματα της φίρμας CK και να σχηματιστεί η λέξη Fuck.
Οι περαστικοί είναι διχασμένοι ως προς το κατά πόσο η αφίσα περιλαμβάνει το σεξουαλικό υπονοούμενο, με τον Jean από το Μανχάταν να σημειώνει πως αποτελεί υποσυνείδητο μήνυμα και τη Mandy από το Browns Mills, N.J., να το χαρακτηρίζει αηδιαστικό.
Από την άλλη πλευρά, η Ashley από το Manhattan εντόπισε τη λέξη Fuck χωρίς όμως να είναι σίγουρη για το κατά πόσο αποτελεί απαραίτητα συνειδητή επιλογή. "Μπορεί να ήταν σύμπτωση", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε poll που διενήργησε η Huffington Post οι συμμετέχοντες απάντησαν:

α) Ναι! Γνωρίζουν τι κάνουν 27,4%

β) Όχι! Δεν βλέπω τι υπονοείται 59,3%

γ) Αβέβαιο 13,26%
Αυτό είναι το τελευταίο "επεισόδιο", καθώς ακολούθησε διαφήμισης με δύο άντρες και μία γυναίκα σε προκλητική φωτογραφία που κρίθηκε ακατάλληλη και αποσύρθηκε στην Αυστραλία επειδή, όπως εκτιμήθηκε, προωθούσε το ομαδικό σεξ ή ακόμα και το βιασμό.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση