Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συνάντηση με το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ


Ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Υπεύθυνος για τα θέματα Παιδείας Γιώργος Κοντογιάννης συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ. Στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Κοντογιάννης ενημερώθηκε για την λειτουργία του θεσμού των Πειραματικών σχολείων και τις δυνατότητες αναβάθμισής τους ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου...

  Ο κ. Κοντογιάννης εξέφρασε την άποψη ότι τα Πειραματικά σχολεία μέσα από ερευνητικές και πειραματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες πρέπει να προάγουν την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στη χώρα μας και ως εκ τούτου το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να εισηγηθεί ένα πλαίσιο λειτουργίας για τα Πειραματικά Σχολεία το οποίο θα εξασφαλίζει την επιλογή των αρίστων εκπαιδευτικών για τη στελέχωσή τους καθώς και την άρτια επιστημονική συνεργασία με τα Πανεπιστήμια.
   Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης συζήτησε και γενικότερα θέματα που αφορούν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα μας, ενώ ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια συνεχή συνεργασία για τα θέματα της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση