Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Γυναίκες (με) μαστίγιο

Οι επώνυμες Ελληνίδες που έχουν καταλάβει, πως για να κάτσει “σούζα” ένας άντρας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ένα βλέμμα και ένα νεύμα είναι αρκετά, αρκεί να έχουν το σωστό περιτύλιγμα...


Μην πάει ο νους σου μόνο στο πονηρό. Η γυναίκα μαστίγιο δεν είναι χωμένη σε κάποιο από τα διάφορα BDSM dungeons που κρύβονται στη χώρα μας. 

Η γυναίκα μαστίγιο είναι εκείνη που με την συμπεριφορά της, σε αναγκάζει να της βαράς προσοχές, να μιλάς μόνο όταν εκείνη σου επιτρέπει και να κερδίζεις τη συμπάθειά της, μόνο αν πας με τα νερά της. ...



Όταν συναντάς μια γυναίκα για πρώτη φορά, ξέρεις από την πρώτη ματιά αν σε παίρνει να κάνεις τον χαβαλέ σου ή αν για όση ώρα θα είσαι κοντά στο ζωτικό της χώρο, θα πρέπει να κάθεσαι αγαλματάκι ακούνητο. 

Ακόμα κι αν είναι τα γατάκια που σε κάνουν να τρέχεις συνέχεια ξοπίσω τους, αν βρεθεί μια γυναίκα μαστίγιο στη ζωή σου, με ένα νεύμα μπορεί να σε κάνει να γονατίσεις μπροστά της. 

Ιδού οι Ελληνίδες που σίγουρα κρύβουν ένα μαστίγιο στην ντουλάπα τους… 

Ευγενία Μανωλίδου 

Γιατί το παρατσούκλι του Άδωνι Γεωργιάδη είναι «μπουμπούκος»; Γιατί όταν είναι στο στούντιο της εκπομπής του, τον βλέπεις να φωνάζει και να ξεσπαθώνει, ενώ όταν εμφανίζεται δίπλα στην Ευγενία κάθεται αμίλητος και χαμογελαστός; Μη σε ξεγελάει το γλυκό χαμόγελο της τηλεοπτικής ντίβας. Αρκεί να ανατρέξεις στους τσακωμούς της με τον Ηλία Ψινάκη στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και να βαρέσεις προσοχή όταν περάσει από το μυαλό σου εκείνη η αυστηρή (γερμανική σχεδόν) ματιά. 

 

Έλενα Παπαβασιλείου 
Εντάξει. Ναι, το δέχομαι. Η γυναίκα είναι πανέμορφη. Αλλά είναι βέβαιο ότι πίσω από αυτό το πρωινό χαμόγελο και το πλούσιο ντεκολτέ, κρύβεται η αυστηρότητα της ζώνης της ενημέρωσης που την έφερε στην εκπομπή. Γιατί όσο κι αν προσπαθεί να μπει σε mood πρωινού και να κάνει χαρούλες τύπου Σκορδά, η Έλενα Παπαβασιλείου είναι ικανή να διατάζει τάγμα στρατιωτών με μαεστρική πειθαρχία. Δεν έχεις δει τον Σπύρο Λάμπρου πόσο σιωπηλός στέκεται στη γωνιά του όταν αναλαμβάνει δράση η Έλενα; 

Σίσσυ Φειδά 
Αν τα ντουλάπια είχαν πόδια, θα έμπαιναν από μόνα τους στη θέση τους. Γόβα στιλέτο, look βορειοκορεάτη συνταγματάρχη και λακωνικό στυλ ομιλίας, γιατί δεν έχει όρεξη για πολλά-πολλά. Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο ερχομός της παρουσιάστριας στην τηλεοπτική ζωή της χώρας έγινε παράλληλα με την επέλαση των Γερμανών στο κανάλι του Alpha. 

Βίκυ Καγιά 
Ξέχνα ρε παιδί μου κάτι εκλάμψεις κοριτσίστικης αθωότητας που έχει όταν είναι καλεσμένη σε lifestyle εκπομπές και κράτα μόνο εκείνες τις στιγμές που την έχεις δει να περπατάει αυστηρά στην πασαρέλα. Ή ακόμα καλύτερα, σκέψου εκείνες τις φορές που την είδες να κοιτάζει κατάματα κάποιο νεαρό μοντέλο στο «Next Top Model» και να της ανακοινώνει ότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, πριν την πάρει φυσικά αγκαλιά για να την παρηγορήσει. Αυτό είναι που ονομάζουμε άγριο θηλυκό. 

Βίκυ Φλέσσα 
Είναι πιο πολύ το μυστήριο γύρω από αυτή τη γυναίκα που σε κάνει να υποπτεύεσαι ότι κρύβει μαστίγια στη ντουλάπα της. Η Βίκυ Φλέσσα κρύβεται (και καλά κάνει) από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να στηνόμαστε μια φορά την εβδομάδα μπροστά στην τηλεόραση για να πάρουμε τη δόση μας. Κι αν έχει τύχει να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε εκπομπή της, θα έχεις καταλάβει ότι κι ο μεγαλύτερος νταής να μπει στο στούντιο, απέναντι από την Βίκυ κάθεται πιο ήσυχος και φρόνιμος κι από παπαδοπαίδι τη Μεγάλη Παρασκευή. 

Πόπη Τσαπανίδου
Η Ρίκα Βαγιάνη ήταν απλά τροχοπέδη σε αυτή τη γυναικεία φιγούρα που χρειαζόταν το χώρο και το χρόνο να εξελιχθεί. Μόνο τα τελευταία χρόνια, που έχει τη δική της εκπομπή, αναδείχθηκε σε γυναίκα φετίχ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακαλάνε το σκηνοθέτη για ένα κοντινό στις γόβες που επιλέγει να φορέσει. Ούτε είναι λιγότεροι εκείνοι που αν μπορούσαν, θα έπαιρναν και στις δουλειές τους μικρές τηλεοράσεις για να μη χάνουν ούτε ένα πλάνο από την εκπομπή της.
















men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση