Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Νέες αποκαλύψεις! Στο «κόλπο» και το... στοίχημα!

Αυτή την φορά η «ΔΙΚΗ» δεν... τραγούδησε! Κασέτα δεν υπήρξε, όμως δόθηκε μια νέα διάσταση με την παρέμβαση του δημοσιογράφου Άρη Γάτα που αναφέρθηκε στην στοιχηματική συμπεριφορά πάνω στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό! Ο Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Πατέρα….

Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» έχοντας ως θέμα τις περιβόητες κασέτες και καλεσμένο τον Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα, κάτι που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου.

«Το ένα από τα δύο γραφεία μου είναι στο Κολωνάκι. Με τον Πατέρα μιλήσαμε τηλεφωνικά. Ήταν να βρεθούμε το σαββατοκύριακο, αλλά προτίμησα να πάω στον αγώνα της Παναχαϊκής» ήταν τα λόγια του για το θέμα αυτό.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο ο Αχιλλέας Μπέος και του είπε ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν θα πάει στην εκπομπή γιατί ήταν στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα.

«Δεν είναι συρραφή»

Από κει και πέρα πήρε τον λόγο ο γνωστός ποινικολόγος που επισήμανε: «Μου είπαν ότι αυτά τα cd είναι αντιγραφή από δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Δεν είναι συρραφή, αλλά ελεύθερη ροή. Η πληροφόρηση που έχω είναι οτι ο συνομιλητής είναι δημοσιογράφος του κυκλώματος.
Αν και καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι ο συνομιλητής.

Αν ο άλλος είναι ακροατής και δεν συμμετέχει στις κακουργηματικές πράξεις που λέει ο Μπέος, δεν έχει σημασία. Ας αφήσουμε το κομμάτι της Μακάμπι και πάμε στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Εκεί ο Αχιλλέας λέει ότι μίλησε με τον Δαλούκα και του είπε ότι μπορεί να βάλει τον Κάκκο, αλλά θα βάλω εσένα για να σφυρίξει 52-48 τα κουκούτσια στον Άρη.

Την παραμονή πριν φύγει στην Θεσσαλονίκη, μπροστά στη γυναίκα του του είπε κοίταξε μην με εκθέσεις.
Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές. Οτι υπάρχουν Βούλγαροι, Ρώσοι και Ρουμάνοι. Το λέω μπροστά στην οικογένειά σου για να φοβηθεί όλη η οικογένεια. Στη συνέχεια τον παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνει και όταν τον βρίσκει του λέει οτι αυτοί είναι ανεξέλεγκτοι».

Οι καταγγελίες και τα εξώδικα

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας επισήμανε πως έχει μεγάλη σημασία το ποιος είναι ο συνομιλητής, καθώς έτσι μπορεί να υποθέσει κάποιος πως έχει να κάνει με συρραφή, με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά και να τονίζει πως ήταν μονόλογος του Μπέου.
Η δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ παρά το γεγονός οτι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου βγήκε τρεις φορές στον αέρα για να υποστηρίξει τις θέσεις του, ενώ ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκαλύπτει πως αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν δεχθεί εξώδικα για να μην αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, το όνομα του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού.

Κούγιας: «Το σημαντικό είναι να ανοίξει το στόμα του κάποιος... Ακούω τον κ. Μπέο να μιλάει για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας και λέει έχετε καμία απόδειξη; Το ίδιο και για τα στημένα παιχνίδια....
Αυτό που λένε κάποιοι πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες, ενδείξεις και έγγραφα. Μάρτυρες υπάρχουν είμαι εγώ. Αυτή την στιγμή στο ποδόσφαιρο είναι άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει ούτε το δημοτικό και ζουν από το ποδόσφαιρο. αυτή την φορά υπάρχουν μάρτυρες, ενδείξεις, αλλά και έγγραφα».

Ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων που είτε δεν έκαναν έρευνα, είτε έκαναν και την αποσιώπησαν, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη να αντιδρά.

Αλέξης Κούγιας: Ο κύριος Φάκος μου έστειλε επιστολή και μου ζήτησε το υλικό που έχω στην κατοχή μου. το έχω δώσει στον κύριο Σιμιτζόγλου. Θα του πω να επικοινωνήσει με τον κύριο Σιμιτζόγλου και να το πάρει. Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
Μου ζήτησαν να δώσω κατάθεση σε έναν άλλον εισαγγελέα επειδή ο κύριος Σιμιτζόγλου απουσίαζε. Εγώ έχω δώσει κανονικά κατάθεση.

Γάτας: «99.605 ευρώ σε μια ώρα»!

Μια διαφορετική διάσταση έδωσε με παρέμβαση του στην εκπομπή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ κ. Άρης Γάτας ο οποίος τόνισε πως στο επίμαχο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό παίχτηκε το μεγαλύτερο ποσό σε στοίχημα της τελευταίας ώρας από κάθε άλλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Άρης Γάτας τόνισε τα εξής: «Παρέθεσα κάποια στοιχεία που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να δούμε την υπόθεση με σοβαρότητα γιατί να στοιχεία είναι σοβαρά. Υπήρξε εμμονή για ένα κύκλωμα που κερδίζει εκατομμύρια ευρώ. Έχω ξεκινήσει μια έρευνα γι’ αυτό το θέμα. Αν ακούσει τα όσα ακούγονται στις κασέτες θα υπάρχει θέμα. Όλοι ασχολούνται με το πώς πήγαν οι κασέτες και όχι με το περιεχόμενο.

Προέκυψε ρεπορτάζ για επιστολές του Δαλούκα και από την ΟΥΕΦΑ προκύπτει πως δεν υπάρχουν επιστολές. Έψαξα να βρω πόσα χρήματα έχουν παιχτεί στον Άρης-Παναθηναϊκός. Είναι τα περισσότερα που έχουν παιχτεί σε όλη την χρονιά την τελευταία ώρα 99.605 ευρώ. Μόνο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το έχει ξεπεράσει αυτό.

Ρίχνουν μια πληροφορία πως θα πάει στο διπλό, παίζουν όλοι το διπλό και πάνε αυτοί στον άσο. Στο Άρης-Ολυμπιακός παίχτηκαν 13.400 ευρώ.
Τα ποσά είναι υπερτριπλάσια από όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στο
Η Τσετσενία είναι η χώρα με το περισσότερο στοίχημα στην Ευρώπη και στον κόσμο».

«Έφαγα ένα...»

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ουσιαστικά επανέλαβε αυτά που είχε πει και σε περασμένες εκπομπές, παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο αλλά και στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πάτρα: «Στην κασέτα ότι λέει ο Μπέος, λέγονται και εκεί. Αυτά τα πρόσωπα τα υποκλέπτουν λογικά κάποιοι. Αμέσως μετά υπάρχει ένα κενό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί. Ξαφνικά έρχονται στο γραφείο μου ο φάκελος που έδωσα στον κύριο Σιμιτζόγλου και αμέσως σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον κύριο Πατέρα. Με τον κύριο Πατέρα είχα να μιλήσω δέκα χρόνια.

Αυτό που υπάρχει είναι κάτι που εκθέτει τον Ολυμπιακό και ευνοεί τον Παναθηναϊκό και σκέφτομαι μήπως υπάρχει από πίσω ο κύριος Πατέρας. Είναι δυνατόν να είναι ο Πατέρας με τον Μπέο και μετά να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα μπροστά στον Πατέρα γιατί κάτι κακό στον Παναθηναϊκό;
Ο Πατέρας μου έδειξε πως έμεινε έκπληκτος. Του είπα εγώ είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής, εσύ πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Θέλεις να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο; Μου λέει «εμένα άσε με απέξω.

Είναι γεγονός ότι περίμενα από τον κύριο Πατέρα που ούτε ζει από το ποδόσφαιρο και συγχρόνως ήταν πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να μην αφήσει τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Είναι μια χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Που είναι λαϊκό. Πέντε εκατομμύρια έλληνες το ευχαριστιόνται. Όταν κερδίσεις καθαρά το χαίρεσαι, όταν κερδίζεις στημένα όχι.

Ο ένας από τους δυο λέει «όταν έφαγα… ένα γεννητικό όργανο», αυτά τα λένε εκ’ των κορυφαίων ελλήνων παραγόντων.
Θα πρέπει όλοι να κάνουν το χρέος τους. Από εκεί και πέρα αν οι κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θέλουν να εκμεταλλευτούν τα λόγια ενός παράγοντα που ξέρει καλά ελληνικά και είναι σε μία μεγάλη εκλογική περιφέρεια μπορεί να βγει κάτι καλό».

Ο Κυργιάκος Θωμαίδης ανέφερε: «Στο 51ο δευτερόλεπτο υπάρχει στην κασέτα μια έκφραση που λέει «βρεθήκαμε με τον Δαλούκα και τον Βαγγέλη» και δεν υπάρχει πλέον η έκφραση αυτή στην απομαγνητοφώνηση. Για να απαντήσει ο Κούγιας: «πραγματικά δεν το ξέρω. Δεν το πρόσεξα, για να δείτε και την αγνότητα των προθέσεών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση