Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: παντρεύονται τον Ιούνιο

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους Θανάση, o Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο...

Η τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου στο Κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα και το ζευγάρι από τώρα βρίσκεται σε πυρετό προετο μασιών για την πιο ρομαντική μέρα της κοινής του ζωής.
«Στις αρχικές του σκέψεις ήταν να πραγματοποιηθεί ο γάμος στη Λάρισα, τόπο καταγωγής το 28χρονου μπασκετμπολίστα, τελικά όμως αποφάσισαν να τελεστείστηνΑθήνα, εκεί όπου οι ίδιοι ζουν μόνιμα και βρίσκονται πλέον οι περισσότεροι φίλο τους» αποκαλύπτει στο περιοδικό OK στενός φίλος του ζευγαριού.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους τριακόσιους.
Ο Βασίλης και η Ολυμπία γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2008 στη Μύκονο, όπου κάνουν τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι. Έγιναν επίσημα ζευγάρι λ-γους μήνες αργότερα, χωρίς να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, αν kc ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους ζωή.
Την 1 η Δεκεμβρίου του 2009 -έναν μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους στις 2 Ιανουαρίου 2010- αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο δημαρχείο Νέου Ηρακλείου.
Το ζευγάρι όλο αυτά τα χρόνια παραμένει αχώριστο ενώ τον τελευταίο χρόνο έφτιαξε το δικ: του σπίτι στη Γλυφάδα.
Ο θρησκευτικός τους γάμος ήταν θέμα προγραμματισμού, ενώ η βάφτιση του δεκατεσσάρων μηνών πλέον γιου τους Θανάση έγινε το καλοκαίρι. Το ζευγάρι αποφάσισε ο γιος του να έχει το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση