Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Έτοιμοι; Την Κυριακή χορεύουμε!

Λίγες μόνο μέρες  μας χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2» και όλοι είναι στις θέσεις τους! Celebrities, στιλίστες, μακιγιέρ, ενδυματολόγοι και χορευτές, δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι την Κυριακή...


Η παρουσιάστρια  Ζέτα Μακρυπούλια έχει «τρελαθεί» στις πρόβες που κάνει με τον στυλίστα της προκειμένου να βρει εκείνο το φόρεμα που θα τη δείχνει ακόμη πιο λαμπερή και εκτυφλωτική απ’ ότι είναι. Το τι έχει να γίνει την επόμενη μέρα, με τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Ζέτας; Λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη Δευτέρα… Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο τηλεοπτικός χρόνος που έχει στη διάθεσή της κάθε εκπομπή …θα φανεί παραπάνω από λίγος.

Και επειδή μεγάλος  ντόρος έγινε για το ποιοι θα είναι οι νέοι χορευτές του show, σας τους παρουσιάζουμε ξεκινώντας φυσικά από τις κυρίες, οι οποίες είναι οι: Μαριέτα Χρουσαλά, Αγγελική Ηλιάδη, Ελεονώρα Μελέτη, Νατάσα Καλογρίδη, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Ξάνθου, Μαρία Τσουρή και Νάντια Μπουλέ.

Όσο για τους άνδρες της παρέας; Η ομάδα αποτελείται από τους : Κώστα Μαρτάκη, Αργύρη Αγγέλου, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Γερολυμάτο, Νάσο Γαλακτερό και Γιώργο Χρανιώτη.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης πρεμιέρας δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση. Τα ζευγάρια θα έχουν όλο το χρόνο να μας …συστηθούν και η διαδικασία της αποχώρησης θα ξεκινήσει από τις 27 Μαρτίου και μετά.

Τέλος, όπως έχουμε ξανά πει, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται  από τους : Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη  Κωστάλα, Γιάννη Λάτσιο και Ερρικα Πρεζεράκου, ενώ στο "Green Room" του προγράμματος για τα παρασκήνια, θα βρίσκεται η Μαρία Συνατσάκη και όχι η Ελένη Καρποντίνη, όπως πέρυσι.

Λάβετε θέσεις γιατί την Κυριακή χορεύουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση