Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το Χόλιγουντ ψάχνει τη νέα Τζολί…

Είναι γνωστή η ταχύτητα με την οποία ανεβοκατεβάζουν είδωλα στο Χόλιγουντ και κατασκευάζουν νέα πρότυπα ομορφιάς. Η Αντζελίνα Τζολί είναι μία από τις πλέον κλασικές αξίες, καθώς δεν έχει βρεθεί καμία που να της μοιάζει όχι τόσο σε ομορφιά, όσο σε στυλ και γενικότερα στον «αέρα» που αποπνέει...
Τα media ανά καιρούς προσπάθησαν να ονομάσουν διάφορες νέες ηθοποιούς ως τις νέες Αντζελίνα, όπως για παράδειγμα την Μέγκαν Φοξ, που ναι μεν είναι πανέμορφη, αλλά προς το παρόν φαίνεται να περνά-χωρίς-να-ακουμπά!

Τώρα, ως νέα Αντζελίνα Τζολί θέλουν να αποκαλούν τη Μίλα Κούνις που όλοι θαυμάσαμε ως σέξι μπαλαρίνα στον Μαύρο Κύκνο. Αρκούσε μάλιστα μία εμφάνισή της με λευκό κοστούμι, που παρόμοιο είχε φορέσει η ΤΖολί για να αρχίσουν οι τίτλοι να οργιάζουν.

Και η αναζήτηση ομοιοτήτων δίνει και παίρνει: Και οι δύο έχουν παίξει σε ταινίες δράσεις, και οι δύο έχουν φοβερά χείλη, και οι δύο έχουν αραιά (!) μάτια, και οι δύο έχουν έντονα ζυγωματικά κτλ κτλ κτλ!

Η Κούνις έχει ερωτηθεί σχετικά και έχει απαντήσει ότι η σύγκριση της φαίνεται παράξενη, αλλά δεν θα διαφωνούσε κιόλας. Γεγονός είναι ότι η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται επί του παρόντος στο επίκεντρο της προσοχής. Το αν έχει και τη στόφα της σταρ είναι κάτι που το μέλλον θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση