Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Budino φράουλα


Περιγραφή

Έτυχε να έχω φράουλες στο ψυγείο και τις εκμεταλλεύτηκα με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό το επιδόρπιο είναι δροσερό και ανάλαφρο σαν καλοκαιρινή αύρα!


Συστατικά

  • 500 γρ. φράουλες
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρης)
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 30 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • μισό ποτήρι γάλα
  • 1 ποτηράκι του κρασιού sangria
  • 3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη...





Οδηγίες

  1. Αφού ζεστάνουμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο.
  2. Διαλύουμε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχουμε μαλακώσει σε παγωμένο νερό).
  3. Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπούμε για τουλάχιστον 5 λεπτά.
  4. Αφού βάλουμε το μείγμα σε φορμίτσες ή μπωλάκια, τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση