Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

«Βγαίνω με κοπέλες» δηλώνει η Rihanna


Μήπως η Riri είναι ομοφυλόφιλη;  


Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ της μόδας οι πανσέξουαλ καταστάσεις, πόσο μάλλον στο Hollywood και τη διεθνή βιομηχανία του θεάματος. Μετά τη Linsday Lohan που συνοδευόταν αρκετό καιρό από τη γνωστή dj Samantha Ronson και τη Angelina Jolie που έβγαινε με την Jenny Shimizu, πολλές star έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς πόσο συμπαθούν τα κορίτσια. Αυτό όχι μόνο δε στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα τους αλλά φαίνεται να βοήθησε κι όλας να αναδειχτούν, ανεβάζοντας το κασέ τους και τη δημοτικότητα στις επόμενες δουλειές τους... 

 

H καυτή Rihanna δε δείχνει να έχει ανάγκη την παραπάνω διαφήμιση, αλλά επιμένει να αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τη σεξουαλικότητά της και τα ιδιαίτερα γούστα της.
Έτσι, ακολουθώντας τα χνάρια των παραπάνω κυριών η Rihanna κυκλοφορεί πετώντας σπόντες και μπηχτές στους δημοσιογράφους που περιμένουν μία της δήλωση. «Βγαίνω με κοπέλες, οκ;», είπε η μελαχρινή ντίβα και προκάλεσε σάλο σε όλα τα media. Εμείς είμαστε μαζί της και την καταλαβαίνουμε. Δεν είναι λίγο να σε δέρνει το αγόρι σου και να σε εκμεταλλεύεται ο πατέρας σου. Τους σιχάθηκε τους άντρες και με το δίκιο της.
Ίσως θα ήταν πιο ειλικρινές και από πολλού έλληνες celebrities να βγουν και να παραδεχτούν δημόσια τις ιδιαίτερες σεξουαλικές τους προτιμήσεις από το να κρύβονται υποκρινόμενοι κάτι που δεν είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση