Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σκάνδαλο συγκλονίζει το Μπάκιγχαμ

Στον αέρα ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς…


Εν μια νυκτί τα γέλια και οι χαρές μετατράπηκαν σε κλάματα, οργή και ένα σκάνδαλο που αναμένεται να συνταράξει τους κοσμικούς κύκλους και όχι μόνο. Ο επονομαζόμενος «γάμος της χρονιάς», μεταξύ του πρίγκιπα William και της εκλεκτής της καρδιάς του Kate Middleton, ακυρώνεται οριστικά λόγω τρίτου προσώπου στη σχέση τους!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η Kate Middleton λίγες ημέρες προτού ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της προτίμησε μια άλλη βασιλική αγκαλιά, ευχόμενη πως κάτι τέτοιο δεν θα έβλεπε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, πριν από δυο ημέρες, η Middleton και ο αδερφός του William, πρίγκιπας Harry, εθεάθησαν να διασκεδάζουν μονάχοι τους σε club στα σύνορα Northampton και Leicester.

Οι δυο τους κάθονταν στο πριβέ μέρος του club. Τα ποτά έρχονταν το ένα μετά το άλλο και γρήγορα τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν βγει εκτός ελέγχου. Ο 27χρονος πρίγκιπας και η εν δυνάμει πριγκίπισσα έδειχναν να έχουν έρθει αρκετά κοντά, ίσως παραπάνω από το επιτρεπτό. Στο εν λόγω club, για κακή τους τύχη, βρισκόταν ο φωτογράφος Leonard Leigh, ο οποίος τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο τον νεαρό πρίγκιπα να φιλιέται με πάθος στο στόμα με τη μέλλουσα γυναίκα του αδερφού του.

Ο Leigh αποφάσισε να δώσει μόλις σήμερα τις φωτογραφίες στον βρετανικό Τύπο, γιατί όπως είπε: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν θα άντεχα ποτέ να δω έναν ακόμα γάμο να διαλύεται από ανυπαρξία πίστης και αμοιβαίας αγάπης». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Leigh είναι υπεύθυνος και για τον χωρισμό του Jude Law με τη Sienna Miller, ενώ κατά το παρελθόν, όπως ισχυρίζεται, ο διάσημος ποδοσφαιριστής David Beckham τον είχε πληρώσει αδρά για να μη βγάλει και τα δικά του άπλυτα στη φόρα.

Το μέχρι πρόσφατα γιορτινό παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει πλέον ντυθεί στα μαύρα! Οι ετοιμασίες σταμάτησαν μονομιάς και τώρα η ντροπιασμένη βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί να ενημερώσει τους εκλεκτούς καλεσμένους πως ο γάμος της 29ης Απριλίου τελικά δεν θα γίνει. Ο Κάρολος περίλυπος φέρεται να τιμώρησε τον άτακτο πρίγκιπα Harry αποκληρώνοντάς τον, ενώ φήμες θέλουν τον William να στέλνει στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς την Kate Middleton, την αδερφή της Pippa, τη μητέρας της, τον πατέρα της και όποιον από την οικογένεια έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, η οικογένεια Middleton, έπειτα από διαταγή της βασίλισσας, εξορίστηκε από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η σύζυγος του Καρόλου, Camilla Parker Bowles, που πριν λίγες ημέρες είχε πει για τη Middleton ότι «είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι», σήμερα αναθεωρεί τις δηλώσεις της και κάνει λόγω για μια κοπέλα «κακομαθημένη και ανάγωγη», ενώ, όπως λέει χαρακτηριστικά, «μοναδικός σκοπός της ήταν να διαλύσει τη βασιλική οικογένεια». Από το στόμα της Camilla δεν ξέφυγαν ούτε οι γονείς της Kate, τους οποίους κατηγορεί για προικοθηρία!

Μέχρι στιγμής δηλώσεις για το συμβάν έχουν κάνει η οικογένεια Beckham, το ζεύγος Obama (οι οποίοι δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο), ο Γάλλος πρόεδρος Nicolas Sarkozy, ο Silvio Berlusconi, αλλά και ο Μουαμάρ Καντάφι σε ειδικό διάγγελμα που εξέδωσε για το γεγονός! Μάλιστα ο Berlusconi είπε σε ιταλική εφημερίδα πως ήξερε τη Middleton πολύ καιρό προτού ανακοινωθεί ο γάμος, καθώς είχαν γνωριστεί σε ένα από τα περίφημα bunga bunga parties, αλλά δεν μιλούσε γιατί δεν του αρέσει να προκαλεί σκάνδαλα!

Σε πελάγη δυστυχίας πλέουν και πολλές κινεζικές εταιρείες που τώρα βλέπουν τα αποθέματα σε πιάτα, ποτήρια, κούπες, κούκλες, παιχνίδια, ρούχα, τσάντες και ό,τι άλλο είχαν βγάλει ως αναμνηστικό για τον βασιλικό γάμο να στοιβάζονται στις αποθήκες χωρίς να έχουν ελπίδες να βρουν προμηθευτές. Τραγικό πρόσωπο της όλης υπόθεσης είναι ο Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας Liu Chong Tong, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του όταν είδε το στοκ από παπούτσια που ετοιμαζόταν να προωθήσει στην αγορά να μένει αδιάθετο και το υπέρογκο χρέος να τον πνίγει.

Τέλος, ο Ελληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά στην όλη υπόθεση μιλώντας τηλεφωνικά πότε με τον William και πότε με την Kate, λέγοντάς τους ότι «αγάπη υπάρχει». Ο κ. Παπανδρέου, μάλιστα, ετοιμάζεται να μεταβεί εσπευσμένα αύριο στο Λονδίνο, συνοδεία του κ. Γιάννη Ραγκούση και του κ. Δημήτρη Δρούτσα, για να συναντηθεί από κοντά με το ζευγάρι. Αλλωστε, όπως φέρεται να τους είπε σε ένα από τα τηλεφωνήματα, «κρίση είναι, θα περάσει»!



protothema farsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση