Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δεν κάνουν επεισόδια και θα το δούνε… τσάμπα

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στις γυναίκες οπαδούς στο ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! Διαβάστε τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν για τον αγώνα…Την τιμητική τους θα έχουν οι γυναίκες που θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο θα κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών...
Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τα μέτρα ασφαλείας. Ένα από αυτά τα μέτρα λέει ότι η είσοδος στις γυναίκες οπαδούς θα είναι ελεύθερη…
Εμείς, τι να πούμε; Τυχερές οι γυναίκες. Για τους άνδρες από την άλλη μεριά ούτε λόγος. Μόνο μαθητές και αθλητές θα δούνε το ματς. Ας πρόσεχαν, να μην έκαναν επεισόδια...
Υπενθυμίζεται ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17:15) της Δευτέρας (11/4) στο κλειστό του Ρέντη και ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Sport+.
Διαβάστε τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα:
Η είσοδος των θεατών (μέγιστος αριθμών 900) θα επιτρέπεται στους εξής:
1) Μαθητές δημοτικού που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, μετά από έγκριση της Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.
2) Αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας μετά από αίτηση στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης.
3) Αθλητές όλων των αθλημάτων και όλων των ηλικιών του γηπεδούχου σωματείου με αποστολή σχετικής λίστας του σωματείου στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.
4) Αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ μετά από αποστολή ονομαστικής λίστας από το γηπεδούχο σωματείο προς την Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.
5) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
6) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
7) Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη ειδικής ταυτότητας της Ε.Ο.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
8) Μέλη Δ.Σ. των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
9) Μέλη Δ.Σ. Σωματείων βόλεϊ με επίδειξη γνήσιου αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
10) Χορηγοί του γηπεδούχου σωματείου (μέχρι 20 συνολικά άτομα) που θα καθίσουν υποχρεωτικά στον χώρο των VIP.
11) Δημοσιογράφοι με επίδειξη ταυτότητας ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή βεβαίωση εργοδότη με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και αποστολή σχετικής λίστας στην Ε.Ο.ΠΕ. για έκδοση διαπιστεύσεων.
12) Ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση