Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ν. Χατζηνικολάου παράθυρο στην Στάη ως σχολιαστής


Σε παρθενική εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ σε ρόλο σχολιαστή θα κάνει απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί στη ραδιοφωνική του εκπομπή, προσθέτοντας μάλιστα ότι «θα είναι και ένα crash test κατά πόσο θα αντέξει η δημόσια τηλεόραση και κάποιο αντικυβερνητικό σχόλιο».

Και όλα αυτά μετά την οργισμένη δήλωση χθες του υπεύθυνου επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη, και την επίσκεψη του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όπου τον ξενάγησε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, και όπως φαίνεται του ζήτησε να «βάλει πλάτη» στην επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Α. Σαμαράς «τα έχει πάρει στο κρανίο» με την συμπεριφορά της κρατικής τηλεόρασης απέναντί στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον ίδιο προσωπικά. Μια συμπεριφορά που όπως λένε στη Συγγρού ξεφεύγει από τα όρια της «σκανδαλώδης» εύνοιας στον χρόνο κάλυψης υπέρ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, πράγμα για το οποίο όταν ήταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην αντιπολίτευση δεν είχε τέτοια μεταχείριση.. Αλλά αυτός είναι ο «πολιτικός πολιτισμός» που επαγγέλλονται οι «σύντροφοι» σοσιαλιστές.

Είναι μια ευκαιρία να αποδειχθεί και στην πράξη η «φιλική» σχέση του κ. Χατζηνικολάου με την κ. Έλλη Στάη, που αρκετές φορές μετείχε στις τηλεοπτικές εκπομπές του Ν. Χατζηνικολάου στο Alter, και μένει να δούμε και τηλεοπτικώς αν θα του «επιτρέπει να μιλάει» στο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης που θυμίζει έντονα δελτίο τη δεκαετίας του ’80.. όταν οι πρασινοφρουροί της ΠΟΣΠΕΡ έλυναν και έδεναν με την σύμφωνη γνώμη του κ. Λαλιώτη και των συν αυτώ παρατρεχάμενων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση