Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο: «Έχω σκεφτεί να χωρίσουμε»

Όλα τα είχαμε δει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά να παίρνει συνέντευξη από την... σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, είναι αλήθεια ότι δεν το περιμέναμε.



«Πως κατάφερες και τον έπεισες να σε παντρευτεί, καθώς ήταν ορισμένος εργένης;», ήταν η πρώτη ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου.
«Τον κορόιδεψα. Του έκανα την καλούλα, την ήρεμη, την υπάκοη», απάντησε εκείνη.


Η βόμβα όμως ήρθε λίγο μετά. «Δεν τον έχεις βαρεθεί;», ρωτά ο Πέτρος. «Ναι, τον έχω βαρεθεί», απαντά η Τζένη, αλλά συμπληρώνει: «Και αυτός νομίζω ότι ενίοτε αισθάνεται το ίδιο και έχουμε μάλιστα σκεφτεί να χωρίσουμε».


Κάπου εκεί ο Κωστόπουλος παθαίνει ένα σοκ. «Εσύ κάθε πότε το σκέφτεσαι;», έρχεται η επόμενη ερώτηση. «Δυο φορές τον χρόνο, μπορεί και τρεις», έρχεται η πληρωμένη απάντηση της Μπαλατσινού, που προσθέτει ότι οι πρώτες σκέψεις χωρισμού ήρθαν από τον δεύτερο χρόνο του γάμου.


«Του το λες;», κάνει νέα ερώτηση ο Κωστόπουλος. «Ναι. Και μου απαντά πάλι τα ίδια λες», σχολιάζει η Τζένη.


Τι άλλο αποκάλυψε η Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο; Πρώτον, ότι στο σπίτι εκείνη είναι η αρχηγός, καθώς ο σύζυγός της ούτε καν το τηλέφωνο του παιδιάτρου γνωρίζει. Δεύτερον, ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος και δεν ντρέπεται καθόλου να το πει αυτό. Και τρίτον, σε ερώτηση του Πέτρου για τις σεξουαλικές επιδόσεις του... άντρα της, η Τζένη απάντησε: "Καλός είναι, μια χαρά, παίρνει καταπληκτικές... στάσεις!".


Τέλος, η Τζένη παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν σταμάτησε να την εκπλήσσει ο Πέτρος, ωστόσο φρόντισε στην εκπομπή να τον εκπλήξει αυτή, χαρίζοντάς του ένα ξεχωριστό ανατολίτικο χορό.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση