Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Μπουλέ: ”Θέλω να ερωτευτώ ξανά”


Για τα επαγγελματικά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στο περιοδικό people, η Νάντια Μπουλέ.

Η παρουσιάστρια του Top Chef, δήλωσε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της εκπομπής. «Ακόμα και τα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να ακούστηκαν τα προσπέρασα. Ωστόσο από πλευράς τηλεθέασης, φυσικά και θα θέλαμε να είχε πάει ακόμα καλύτερα», δήλωσε. Αποκάλυψε ότι πέρυσι που της έγινε πρόταση για το “Dancing” την απέρριψε. «Δεν μπορούσα να δω καθόλου τον εαυτό μου στο παιχνίδι. Φέτος όμως το σκέφτομαι περισσότερο», είπε.
Χαρακτήρισε «γυναικείο» το σενάριο που την θέλει να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου , αλλά για ακόμα μια φορά είπε ότι θα της άρεσε να κάνει «πρωινό».
Σε ότι αφορά τα προσωπικά της, η Νάντια Μπουλέ, όπως είπε θέλει να ερωτευτεί ξανά. «Μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από τον έρωτα; Εγώ, πάντως όχι», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι όταν ερωτεύεται είναι «αφελής».
«Κατά τη διάρκεια της σχέσης θέλω να εξαντλώ όλα τα συναισθηματικά περιθώρια και την υπομονή που έχω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί του, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φίλες μου το χαρακτηρίζουν, αφέλεια. ..Σίγουρα υπήρχαν άνθρωποι που το εκμεταλλεύτηκαν αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Όσο για τον ιδανικό άνδρα δήλωσε: «Ιδανικός δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα είναι ωραίο ένας άντρας να έχει χιούμορ, να νιώθω πολύ ασφαλής κοντά του και να με αγαπάει. Για την εξωτερική εμφάνιση, δεν έχω να πω πολλά. Ποτέ δεν μέτρησε ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση