Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μιραλάς 2014!

Ήρθε, μίλησε, συμφώνησε και απήλθε! Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό βρέθηκε σήμερα στη χώρα μας όπως σας ενημέρωσε πρώτο το «Thrylos.gr», συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και όλα πλέον είναι έτοιμα για να συνεχίσει με τη ριγωτή ο Βέλγος παικταράς έως το καλοκαίρι του 2014. 


Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα εδώ και περίπου ένα μήνα με τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν και αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν μετρητά.

Στη διάρκεια του ραντεβού που έγινε σήμερα, σύμφωνα με αυτά που βγήκαν προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη (έστω και αν ο Ενροτό, δεν θέλει να πει το παραμικρό...) και έμαθε το Thrylos.gr ξεπεράστηκαν οι διαφωνίες του πρόσφατου παρελθόντος, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν επίσημα υπογραφές και ανακοινώσεις. Αυτό θα συμβεί το αργότερο, μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο 23χρονος παικταράς του θρύλου θα συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες και κάποιοι… γνωστοί μας που τον λιμπίζονταν, ελπίζοντας ότι δεν θα μείνει στον Πειραιά, θα συνεχίσουν να τον βλέπουν ως εφιάλτη απέναντί τους για χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση