Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Έρχεται ο Ερυθρός Αστέρας στις 24/3

Είναι πλέον και επίσημο πως οι All Stars του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με τους αντίστοιχους του Ερυθρό Αστέρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 24 Μαρτίου, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη..
.Οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα επιβεβαιώθηκαν γι' άλλη μια φορά και οι Καραχάλιος, Τζόρτζεβιτς και Κοβάτσεβιτς επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχοντας συμφωνήσει με τους Σέρβους για ένα φιλικό ανάμεσα στους All Stars των δύο συλλόγων.

Ο αγώνας αποφασίστηκε να γίνει τελικά την Πέμπτη στις 24 Μαρτίου (19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο του προγράμματος "Ολυμπιακός 2010".
Τα έσοδα από τον αγώνα ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" All Stars της Ελλάδας και της Σερβίας, θα πάνε στον Ερασιτέχνη, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κάνει κινήσεις προκειμένου να τα ξεπεράσει.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να δώσει το παρών στο φιλικό, αφού έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως ενδιαφέρεται και βοηθάει όσο μπορεί τον Ερασιτέχνη (μπείτε στο redpeople.grκαι δείτε πως έχουν φτάσει τα μηνύματα).

Επιπλέον, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο του Ολυμπιακού και αναμένεται μια γιορτή από τους φιλάθλους των δύο συλλόγων, που είναι αδελφοποιημένοι εδώ και χρόνια.

Οι Καραχάλιος, Κοβάτσεβιτς και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (5/3) στο "Media Center" του Σταδίου της Σέρβικης ομάδας για την φιλική αναμέτρηση, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.


Λούκιτς: "Θα γίνει φιλικό και στο Βελιγράδι"

"Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμένα που καλωσορίζω στο Βελιγράδι τους εκπροσώπους του συλλόγου με τον οποίο ο Ερυθρός Αστέρας έχει τις καλύτερες σχέσεις. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολλούς φίλους αλλά η σχέση του με τον Ολυμπιακό είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Η συνεργασία μας σε όλα τα αθλήματα μπορεί να αποφέρει πολλά και στους δύο συλλόγους.

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου αφορά το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στον Πειραιά. Ένα φιλικό παιχνίδι πολύ σημαντικό για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Πρόθεσή μας είναι να διοργανωθεί στο μέλλον αντίστοιχο παιχνίδι και στο Βελιγράδι", τόνισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς.

Κοβάτσεβιτς: "Έχω δύο οικογένειες..."

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επεσήμανε τους δεσμούς μεταξύ των δύο ομάδων και εξέφρασε την επιθυμία του ο φιλικός αγώνας της 24ης Μαρτίου να διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο: "Χαίρομαι που επέστρεψα στο Βελιγράδι μετά από πολύ καιρό. Έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι ο Ολυμπιακός και η άλλη ο Ερυθρός Αστέρας.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα διεξαχθεί αυτός ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που όπως είπε ο πρόεδρος, Βλάνταν Λούκιτς έχουν μία στενή και αδελφική σχέση. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας θα γεμίσουν το Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» ώστε να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και  ταυτόχρονα να  ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό".


Καραχάλιος: "Η Θύρα 7 μας ζήτησε φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα"

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος, μίλησε για τη συνεργασία των δύο συλλόγων και εξήγησε για πιο λόγο θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας: "Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των All Stars Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» το οποίο έχει εκπονηθεί για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Αν αρχίσω από την ιστορία, είναι σαφές ότι πρόκειται για δύο συλλόγους που έχουν τα ποιο πολλά τρόπαια στις χώρες τους. Ένα μέρος αυτής της ιστορίας είναι κοινό και το βλέπετε εδώ καθώς εκπροσωπείται από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τον θρυλικό αρχηγό μας. Και οι δύο αγωνίστηκαν με τον Ερυθρό Αστέρα και την εθνική ομάδα της Σερβίας. Και οι δύο είναι γεννημένοι νικητές.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι οπαδοί μας, η "Θύρα 7" στην Ελλάδα και οι “Delije” στη Σερβία δημιουργούν την ωραιότερη ατμόσφαιρα στα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες μας. Το φιλικό παιχνίδι είναι μία πρωτοβουλία που ουσιαστικά ξεκίνησε από τους οπαδούς μας οι οποίοι ζήτησαν ο αγώνας για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη να είναι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα. Έχουμε μια παρόμοια ευρωπαϊκή ιστορία. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι βέβαια κάτοχος ενός ευρωπαϊκού τίτλου και είναι η μοναδική ομάδα στα Βαλκάνια που τα έχει καταφέρει.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καθιερωθεί και να φτάσει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να παίζουμε πολλά παιχνίδια κάθε σεζόν και πιστεύω πως είναι ίδιος με αυτόν του Αστέρα. Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό κοιτάμε το μέλλον. Η Ελλάδα όπως γνωρίζετε βρίσκεται σε οικονομική κρίση και αυτό έχει αντίκτυπο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οι σύλλογοι που έχουν φιλικούς δεσμούς πρέπει να είναι μαζί και στα καλά και στα δύσκολα. Από τον πρώτο που ζητάς βοήθεια είναι η οικογένειά σου και για αυτό απευθυνθήκαμε πρώτα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Εραστιέχνης Ολυμπιακός διατηρεί σπουδαίες ομάδες στο βόλεϊ, στο πόλο, στην κολύμβηση, στον στίβο, στην πάλη, στην πυγμαχία όπως άλλωστε και ο Ερυθρός Αστέρας.

Αυτές είναι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, είναι σε δύσκολη κατάσταση και προσπαθούμε να τις βοηθήσουμε. Το πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020», στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι της 24ης Μαρτίου, έχει ως στόχο να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό που θα δοθεί στις ερασιτεχνικές μας ομάδες. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον αθλητισμό και να δημιουργεί τους δικούς του πρωταθλητές από τις ακαδημίες του. Για να επιτύχει το εγχείρημα χρειάζεται η αμέριστη στήριξη από το ισχυρότερο κομμάτι του Ολυμπιακού, που είναι οι φίλαθλοί μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση