Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Χορηγία 500.000 σε Ερασιτέχνη


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την βοήθεια του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω διαφημιστικής προβολής, αναλαμβάνοντας χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης του Απριλίου.
Αναλυτικά:

«Θεωρώ υποχρέωση κάθε μέλους της Παναθηναϊκής Οικογένειας να συνδράμει με όποια δύναμη μπορεί στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Δεν θα αφήσω την διοίκηση του ερασιτέχνη να παλεύει μόνη της και καλώ όσους ευθυγραμμίζονται με ανιδιοτελή αγάπη για τον σύλλογο να προσφέρουν ότι μπορούν.
Ως εκ τούτου η DPG Digital Media  και οι Παναθηναϊκές Εκδόσεις διατίθενται  να αναλάβουν  χορηγοί επικοινωνίας στη μεγάλη συναυλία με την Άννα Βίσση που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ την 15η Απριλίου 2011.Συγκεκριμένα προσφέρουμε διαφημιστική προβολή αξίας  500.000 ευρώ. Επίσης η θυγατρική  εταιρία της DPG Group, Tomorrow Solutions, κατόπιν εισήγησης μου θα αποδώσει όλο το ποσοστό κέρδους της από τα SMS στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μας εμπνέει όλους στην διαρκή αναζήτηση της τελειότητας μέσω της ανθρώπινης προσπάθειας».
ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση