Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Abbie Cornish είναι επικίνδυνη και σέξι!

Το νέο «αστέρι» της Αυστραλίας...
Η πανέμορφη ηθοποιός, του ανεξάρτητου κυρίως cinema, Abbie Cornish μαζί με την πρώτη της μεγάλη Χολιγουντιανή ταινία, το Sucker Punch του Zack Snyder, κάνει και την πρώτη της προκλητική φωτογράφηση για το ανδρικό περιοδικό GQ.


Η Αυστραλία έρχεται να κατακτήσει για ακόμη μια φορά, μετά την Nicole Kidman και τον Hugh Jackman, τη Μέκκα του αμερικανικού κινηματογράφου, το Hollywood, με την πολλά υποσχόμενη Cornish.

Μπορεί να έγινε για πρώτη φορά γνωστή με τις υποκριτικές της ικανότητες στην ταινία Bright Star, όμως η 28χρονη ηθοποιός μόλις τελείωσε τα γυρίσματα για τη νέα πολύ αναμενόμενη ταινία της Madonna W.E., ενώ προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Sucker Punch.



Στην ταινία του Snyder η Abbie υποδύεται την Sweet Pea, μια νεαρή κοπέλα την οποία ο κακός πατέρας  της έκλεισε στο ψυχιατρείο. Μαζί με τέσσερις ακόμα συνομήλικές της καταφέρνει να αποδράσει από τη ζοφερή πραγματικότητα και με τη βοήθεια της φαντασίας μεταφέρετε σε έναν κόσμο ονειρικό. Πολύ γρήγορα όμως θα είναι αδύνατο να καταλάβουν που ξεκινάει και που τελειώνει η πραγματικότητα.



Η 28χρονη Abbie μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι της ήταν αρκετά δύσκολο να παίξει σε μια τέτοια ταινία δράσης όπως το Sucker Punch, γιατί: «Είμαι χορτοφάγος, δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει να πυροβολεί με όπλα. Βέβαια, όταν μετά το έκανα μου άρεσε τόσο πολύ, που σχεδόν ερωτεύτηκα ένα M4. Ήταν συναρπαστικό!».



Στην ταινία, εκτός από την Abbie, πρωταγωνιστούν ακόμα η Vanessa Hudgens, η Emily Browning και ο γοητευτικός πρωταγωνιστής των Mad Men, John Hamm. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει μέσα στον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση