Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

All star game: H αντίστροφη μέτρηση άρχισε...


Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 19ου All Star Game οδεύει...
προς την ολοκλήρωσή της...

Την Παρασκευή (11/3) στις 17.00 το απόγευμα ανοίγει η αυλαία του, καθώς οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν στο γήπεδο «Γ. Βασιλακόπουλος», το Basket Village που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτούς και να φωτογραφηθούν με παίκτες.

 
Επίσης, όσοι παρευρεθούν εκεί θα δουν από κοντά τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές, αλλά και θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μπασκετικής μόδας από τις επίσημες μπουτίκ των ομάδων του Παναθηναϊκού (PAO SHOP) και του Ικάρου Καλλιθέας.

Στο μεταξύ, η ανταπόκριση του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη μέχρι στιγμής, καθώς το φίλαθλο κοινό... διψάει για μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Ήδη η πλειονότητα των εισιτηρίων έχει εξαφανιστεί (έχουν πουληθεί 2.400), καθώς την Πέμπτη (10/3) γινόταν ένας χαμός έξω από τα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου για ένα εισιτήριο.

Το «sold out» είναι δεδομένο, ενώ τα τελευταία 200 «μαγικά» χαρτάκια θα διατεθούν το πρωί της Παρασκευής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιοι που θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.



Τέλος, συνέντευξη Τύπου θα παρατεθεί την Παρασκευή (12:00) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πύργου. Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν στην τοπική κοινωνία οι συνθέσεις των ομάδων που θα αγωνιστούν στη φετινή γιορτή του μπάσκετ.

onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση