Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Κλειστόν" λόγω απεργίας θα εξακολουθήσει να είναι τις προσεχείς ημέρες το Alter !


Ερημη πόλη θα εξακολουθήσει να θυμίζει και τις προσεχείς ημέρες το Alter, μιας και οι εργαζόμενοι του καναλιού δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα, στην προσπάθειά τους να πάρουν επιτέλους τα χρήματα που τους οφείλονται... 


Ετσι, νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν εξαγγελθεί για τις επόμενες ημέρες... Σας παρουσιάζουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ...

"...Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α , της Ε.Π.Η.Ε.Α . και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α , μπροστά στην παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», η οποία εξακολουθεί να μην καταβάλλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011 , με απόφασή τους και κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, κηρύσσουν :

*24ωρη απεργία των συντακτών, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER» , από τις 05.00 το πρωί της Δευτέρας , 7 Μαρτίου 2011 έως τις 05.00 το πρωί της Τρίτης , 8 Μαρτίου 2011. 
*48ωρη απεργία των συντακτών, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER», από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαρτίου 2011 έως και τις 05.00 το πρωί της Παρασκευής, 11 Μαρτίου 2011. 
Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούν όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση