Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο Μπέος επιστρέφει στον Πανιώνιο

Έτοιμος να επιστρέψει στον Πανιώνιο είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αχιλλέας Μπέος, που μπορεί να πάρει μαζί του κι ένα σωρό παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου!
Αφού φεύγει από τον Βόλο, όπως ο ίδιος προανήγγειλε, ο Αχιλλέας Μπέος είναι -όπως λέγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες- να επιστρέψει στον Πανιώνιο.


Η τραγική οικονομική κατάσταση του ερασιτέχνη Πανιωνίου, που έχει αναλάβει να "τρέξει" την κυανέρυθρη ΠΑΕ μετά την αποχώρηση Τσακίρη και παρότι ο ίδιος έχει διαψεύσει αρκετές φορές την φημολογία, οι περισσότεροι συμφωνούν πως το καλοκαίρι όχι μόνο θα ενδιαφερθεί "να φάει ξαναζεσταμένο φαγητό" αλλά θα ασχοληθεί και μάλιστα ενεργά.

Πέντε χρόνια, λοιπόν, μετά την μεταβίβαση της ΠΑΕ Πανιώνιος στον Κώστα Τσακίρη, ο πολυσυζητημένος τον τελευταίο καιρό παράγοντας είναι και πάλι προ των πυλών της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αυτή τη στιγμή ο ερασιτέχνης αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Οι περισσότεροι παίκτες είναι απλήρωτοι κι ενώ η ομάδα δίνει αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό της, τα οικονομικά της αναμένεται να γίνουν πολύ χειρότερα στο τέλος της σεζόν.

Τα όποια χρήματα εισέπραξε η ΠΑΕ από την πώληση του Μανιάτη δεν φτάνουν για να κλείσουν όλες τις τρύπες και η εξεύρεση κάποιου ανθρώπου που θα βάλει χρήματα στον Πανιώνιο είναι μονόδρομος.

Δεν ήταν μόνο ...φραστικό λάθος ότι "το καλοκαίρι θα δώσω τις μετοχές του Ολυμπιακού Βόλου στον Δήμο Νέας Σμύρνης" που είπε ο Μπέος, μετά τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Τον Δήμο Βόλου εννοούσε, αλλά το γλώσσα λανθάνουσα ισχύει απόλυτα στην περίπτωσή του.

Καθώς μάλιστα όπως ο ίδιος είπε "οι παίκτες του Ολυμπιακού πωλούνται από ένα ευρώ και μετά" έχει ... έτοιμες λύσεις για να ενισχύσει το ρόστερ του Πανιωνίου, εν όψει της ερχόμενης χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη θητεία Μπέου στα κοινά της ΠΑΕ Πανιώνιος, οι "κυανέρυθροι" έπαιξαν δυο φορές στην Ευρώπη, άλλαξε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, έδειχνε ότι έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, η "στοχοποίηση" όμως από την ΟΥΕΦΑ για "ύποπτο" ευρωπαϊκό παιχνίδι, τον ανάγκασε να αποχωρήσει μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στον Κ.Τσακίρη.

Πρόσφατα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε απαλλαγεί μαζί με άλλους πρώην παράγοντες του Πανιωνίου και  Δημάρχους Ν.Σμύρνης, για κατηγορίες υπεξαίρεσης χρημάτων, έκδοσης εικονικών τιμολογίων και άλλες κακουργηματικές πράξεις.



sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση