Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

« ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙΑΦΑ»


 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

Άμεσες  παρεμβάσεις από  την πολιτεία και  έγκαιρη πρόσληψη προσωπικού στα ιαματικά λουτρά Καϊάφα ζητά με επίσημη συνάντηση  που πραγματοποίησε με την Διοίκηση των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων ο βουλευτής του Νομού μας, Μιχάλης Κατρίνης...

Ο κ. Κατρίνης μετέφερε την έντονη ανησυχία και αγωνία των τοπικών αρχών αλλά και των κατοίκων της περιοχής για την έγκαιρη λειτουργία των λουτρών του Καϊάφα, με αφορμή την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες περιόδους λόγω μη έγκαιρης πρόσληψης εποχικού προσωπικού.
Ο διοικητής του  Οργανισμού, κ Λάμπρου, διαβεβαίωσε τον Ηλείο βουλευτή για την αξιοποίηση της περιοχής σύμφωνα και με την πρόσφατη αυτοψία που είχαν πραγματοποιήσει οι αρμόδιοι φορείς το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή και δεσμεύτηκε ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού.
Ο κ. Κατρίνης μάλιστα ζήτησε- αν είναι εφικτό- την εξαίρεση του τομέα του τουρισμού από την δέσμευση της Κυβέρνησης περί μη πραγματοποίησης προσλήψεων εποχικού προσωπικού μέσα στο 2010- 2011 πέραν του τομέα της υγείας και της παιδείας, καθώς ο τουρισμός- και δη ο ιαματικός- αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας.
Η ηγεσία των Ε.Τ.Α. και του Υπουργείου πρέπει να αναλάβουν  τις ευθύνες τους- σχολιάζει ο κ. Κατρίνης- καθώς όλη αυτή η γραφειοκρατία θέτει σε κίνδυνο μια ολόκληρη περιοχή, οδηγεί σε μαρασμό την τοπική κοινωνία και επιδεινώνει στο μέγιστο την κρίση που υφίσταται ο τόπος.
Ο ιαματικός τουρισμός- συνεχίζει ο κ. Κατρίνης- είναι σημαντικός όχι μόνο για οικονομικούς και αναπτυξιακούς λόγους αλλά και για την αξιοπιστία των λουτρών ως επιχείρησης, καθώς οι επισκέπτες- ασθενείς θα προτιμήσουν εκ των πραγμάτων άλλες λουτροπόλεις και περιοχές της Ελλάδος.    
Η έγκαιρή  και κυριότερα η επιτυχημένη  λειτουργία των λουτρών κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο καθίσταται αναγκαία για τους κατοίκους και  την περιοχή, προκειμένου η νέα  καλοκαιρινή περίοδος να αποτελέσει μια «ανάσα» για τους κατοίκους και φορείς της περιοχής αλλά ταυτόχρονα και μια μορφή τόνωσης της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της πολύπαθης Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση