Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Βοήθησε τα αδέσποτα χαρίζοντας αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι


Το σωματείο «Αδεσποτολόγιο» στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων του, διοργανώνει ένα «παζάρι βιβλίων και  μικροαντικειμένων» . Καθώς δε λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση και στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών και των υποστηρικτών του, καλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές να δωρίσουν βιβλία, dvd και αντικείμενα όπως διακοσμητικά ή κοσμήματα που δε θέλουν πλέον, με σκοπό να διατεθούν στο bazaar που διοργανώνει...

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για βοήθεια στις τεράστιες ανάγκες των αδέσποτων ζώων που ταλαιπωρούνται και κινδυνεύουν καθημερινά στο δρόμο.
Έχετε λοιπόν βιβλία, dvd ή και άλλα πράγματα που δεν χρειάζεστε ή θεωρείτε ότι δεν έχετε χώρο για αυτά στο σπίτι σας; Ειδοποιήστε το «Αδεσποτολόγιο» στο email: adespotakia@gmail.com και μέλος του σωματείου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να μπορέσετε να κάνετε τη δωρεά σας.
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου, 11:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας Liquimar Tankers Management, Αλωπεκης 1-3 και Ηροδότου στο Κολωνάκι.
Για το econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση