Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μαρίσα Μίλερ

Στο θυελλώδη και μεταβλητό χώρο της μόδας, τα μοντέλα ανεβαίνουν γρήγορα και εξαφανίζονται εξίσου γρήγορα. Στη περίπτωση της Μαρίσα Μίλερ ο κανόνας φαίνεται ότι έχει και εξαιρέσεις...
 




Η Μαρίσα περίμενε αρκετά μέχρι την αναγνώριση αφού η καριέρα της δεν είχε στρώσει παρά την τριετή της παρουσία στο χώρο. Και μάλιστα με γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά που προδικάζουν μια γρήγορη άνοδο. 





Ένα τυχαίο όμως γεγονός έδειξε πως κανένας καλός δε χάνεται. Και σε μια απρόσμενη στροφή της τύχης της καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορίτσια του Sports Illustrated κάνοντας παράλληλα τηλεόραση, μόδα και εξώφυλλα σε πιο «έγκυρα» περιοδικά. 





Επιβραβεύοντας την υπομονή της αλλά και το γεγονός ότι παραμένει απλή και προσηλωμένη στις μεγάλες της αγάπες, τα σπορ και τη μόδα, το MEN 24 παρουσιάζει τα 24 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τη Μαρίσα Μίλερ: 





1. Γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1978 στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια.




2. Κοιτάει…τον κόσμο από το 1 και 73. 





3. Βρίσκεται 2 συν 2 πόντους μακριά από το τέλειο. Αναλογίες 86-58-88 και βάρος 50 κιλά.

4. Όποιος θέλει να της πάρει δωράκι να γνωρίζει και ότι φοράει 32 νούμερο ρούχα και 37 παπούτσια. 





5. Εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την αμερικάνικη ομορφιά και ιδιαίτερα το αρχέτυπο του Californian Girl: Ψηλή, ξανθιά με φακίδες, με μελί μάτια και χυμώδες μπούστο.

6. Η μεγαλύτερη της αγάπη δεν είναι η μόδα αλλά το σέρφινγκ και ο αθλητισμός. 





7. Στα σχολικά της χρόνια ήταν ιδιαίτερα καλή και στο βόλεϊ.

8. Η πρώτη της δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ ήταν το 1998 με μια γυμνή φωτογράφηση. 





9. Είναι παντρεμένη με τον Γκρίφιν Γκές, διευθυντή διαφημιστικών και μουσικών βιντεοκλίπ της Encore Hollywood.

10. Στα δύσκολα είχε πάντα την ενθάρρυνση της μητέρα της Κρίστα για να επιμείνει στο μόντελινγκ. «Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να πας σε κάποια σχολή αλλά μοντέλο δεν μπορείς να γίνεις όποτε θες» της είπε, βάζοντας τέλος σε δεύτερες σκέψεις για σπουδές. 





11. Έχει φωτογραφηθεί άπειρες φορές για το Sports Illustrated και είναι πρέσβειρα της Victoria's Secret.

12. Συμμετείχε στο ετήσιο διαγωνισμό ταλέντων του Perfect 10 όπου ήρθε τρίτη πίσω από τις Άσλι Ντέγκενφορντ και Μόνικα Χάνσεν. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει ώθηση στην καριέρα της. 





13. Η Victoria's Secret βλέποντας στο πρόσωπο της ένα μοντέλο ισάξιο των Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Αντριάνα Λίμα, την προσέλαβε για το κατάλογο της σειράς εσωρούχων της.

14. Η ανερχόμενη Μαρίσα δεν άφησε αδιάφορους ούτε και τους οίκους Tommy Hilfiger, J.Crew and Nordstrom που της προσέφεραν συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων.




15. Με τις μετοχές της σε διαρκή άνοδο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο των Vogue, Fitness και Shape. Ετσι δεν αποτέλεσαν έκπληξη οι 5 συνεχείς εμφανίσεις της στο Sports Illustrated το 2003, 2004, 2005, 2006, και 2007.

16. Η πιο σέξι στιγμή της ήταν η φωτογράφηση για το Sports Illustrated του 2004 όπου φωτογραφήθηκε με στιλ κοριτσιού από την επαρχία. 





17. Μπαίνοντας δυναμικά και στο χώρο της τηλεόρασης, έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σαν κριτής στο ριάλιτι Manhunt: The Search for America's Most Gorgeous Male Model.

18. Έχοντας και φιλανθρωπικές ευαισθησίες, το 2005 συμμετείχε στην επίδειξη Fashion for Relief. Μαζί με άλλες διασημότητες όπως τη Νικόλ Ρίτσι, τη Νάομι Κάμπελ και τη Ρέιτσελ Χάντερ, συγκέντρωσαν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα.

19. Η ζωή της συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τα σπορ. Γυμνάζεται καθημερινά, παίζει μπάσκετ και παρακολουθεί αγώνες NASCAR και αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

20. Λατρεύει τις δουλειές του σπιτιού και να περνάει χρόνο με τις αδερφές και την οικογένεια της.

21. Συνεχίζει να περνάει τα πρωινά της κάνοντας σερφ και δηλώνει «το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να μπω στο ίντερνετ για δω αν έχει κύματα και, αν ναι, να πάω για σέρφινγκ».

22. Αποδεικνύοντας τις ικανότητες της κέρδισε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Kelly Slater Invitational, το 2004 στην κατηγορία Celebrity.

23. Η αναγνώριση και η επιτυχία ήρθε τελικά όταν, το 2001, συνάντησε τυχαία τον Μάριο Τεστίνο σε παραλία της Καλιφόρνια όπου έκανε σέρφινγκ. Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν απλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση