Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τζόλε... έσο έτοιμος!

Σε... θέση μάχης ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, καθώς δηλώνει έτοιμος να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό. Ο «Τζόλε» μιλά για τις φιλοδοξίες που έχει, τους τίτλους της ομάδας του, και τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά αλλά και του Βελιγραδίου.
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε σε εφημερίδα της Σερβίας...


- Για τις αναμνήσεις των επιτυχιών με τον Ολυμπιακό
«Μπορεί να έχω αποσυρθεί, αλλά οι αναμνήσεις από όταν έπαιζα είναι ακόμα φρέσκες, άλλωστε δεν μπορούν να ξεχαστούν τόσες επιτυχίες. Πιστεύω ότι κέρδισα με τον Ολυμπιακό όλα όσα είχα ονειρευτεί».

 - Για το πόστο που θα αναλάβει
«Ακόμα έχω χρόνο για τις διακοπές, αλλά έχω επικεντρωθεί και στην οικογένεια. Μπορεί σε έξι μήνες να αναλάβω κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό, ακόμα όλα είναι ανοιχτά. Είμαι φιλόδοξος και θέλω η ομάδα μου να φτάσει στο μεγαλύτερο σκαλί των επιτυχιών, μέχρι και το Τσάμπιονς Λιγκ».

- Για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό
«Συνήθισα να γυμνάζομαι για να σηκώνω κούπες, ήταν πολλές… Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά χωρίς εμένα. Θα είναι ξανά πρωταθλητής. Είναι ωραίο να βλέπεις την πρώην σου ομάδα και από αυτή την πλευρά, αλλά έχω επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου, όπως με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς».

 - Για τους... τίτλους του Μαΐου
«Ελπίζω ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας να το γιορτάσουν μαζί το πρωτάθλημα τον Μάιο. ΟΟλυμπιακός θα είναι πρωταθλητής, πιστεύω και στον Αστέρα, αφού υπάρχει στον πάγκο ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση