Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τα χτενίσματα που σε μεταμορφώνουν τη νέα σεζόν!


Το τέλος μιας σεζόν σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας που σε προκαλεί να αλλάξεις και να ανανεωθείς. Χαλαρές και ανάλαφρες μπούκλες ή ίσια μαλλάκια, κότσος ή αλογοουρά είναι τα βασανιστικά ερωτήματα που ξεπροβάλλουν...
Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα σου αλλάξουν τελείως στιλ!
Το χαλαρό κύμα: επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο τη νέα σεζόν και σε προκαλεί να κάνεις τα μαλλάκια σου ανάλαφρες μπούκλες. Ακόμη πιο απαλό και διακριτικό το ανάλαφρο κύμα επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να σου κλέψει την καρδιά. Τα ανάλαφρα αυτά χτενίσματα αποπνέουν ένα ρομαντισμό και μια διάθεση για φλερτ. Είτε αποφασίσεις να αφήσεις τα μαλλάκια σου ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους είτε αποφασίσεις να τα πιάσεις ψηλά σε έναν ωραίο κότσο, το βασικό είναι ότι το κύμα μεταφέρει φυσικά και χωρίς καμία προσπάθεια το κόνσεπτ της άνοιξης στα μαλλάκια σου!
Κέρδισε τις εντυπώσεις με σέξι  αλογοουρά με τις ευλογίες του  Calvin Klein!
Κέρδισε τις εντυπώσεις με σέξι
αλογοουρά με τις ευλογίες του
Calvin Klein!
Μην ξεχνάς: οι κυματιστές χαλαρές μπούκλες μας έχουν ήδη κερδίσει εδώ και τουλάχιστον 3 σεζόν και συνεχίζουν να μας κερδίζουν και φέτος. Με επιρροές από τη δεκαετία του '40, ανακάλυψε τη μαγεία μιας άλλης εποχής με τις μπούκλες σου να είναι να είναι σταθερές αλλά όχι πολύ σγουρές. Οι χαλαρές μπούκλες είναι ιδανικές όποιο χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σου, αφού σε βοηθούν να λανσάρεις τέλεια το ρομαντικό στιλ της άνοιξης!
Αξιοζήλευτοι κότσοι: το πιο εντυπωσιακό τρεντ της άνοιξης στα μαλλιά δεν είναι άλλο από τον περίφημο κότσο. Ψηλός ή χαλαρός, στο ένα πλάι ή στο πίσω μέρος του λαιμού, στολισμένος με τσιμπιδάκια και κοκαλάκια ή σε συνδυασμό με κορδέλα, ο κότσος είναι ο απόλυτος νικητής της σεζόν. Μετά το "Μαύρο Κύκνο" και την επιτυχία του κότσου της μπαλαρίνας Νάταλι Πόρτμαν τώρα ήρθε η ώρα να βγάλεις παό μέσα σου τη μπαλαρίνα που κρύβεις! Ο μινιμαλισμός στα χτενίσματα έρχεται αυτή τη σεζόν με τη μορφή κότσου και εσύ δεν έχεις παρά να πιάσεις ψηλά τα μαλλάκια σου! Βρες ποιος κότσος σου ταιριάζει και αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά σου!
Μαγεία από τα `70's: αυτή τη σεζόν θα κάνεις τα μαλλιά σου μεγάλες εντυπωσιακές μπούκλες με πολύ όγκο που σου χαρίζουν απίστευτο τύπο! Με όπλο σου λοιπόν το ψαλίδι για τι μπούκλες άρχισε να φτιάχνεις τα μαλλάκια σου μπούκλες από πολύ σφιχτές μέχρι πιο χαλαρές και ανέδειξε την άγρια πλευρά του εαυτό σου αυτή τη σεζόν αλά Marc Jacobs.
Χαλαρό κύμα επιλέγει η Λόχαν και κερδίζει!
Χαλαρό κύμα επιλέγει η Λόχαν και κερδίζει!
Ο εντυπωσιακός κότσος σε κερδίζει και φέτος!
Ο εντυπωσιακός κότσος σε κερδίζει και φέτος!
Η νέα ανοιξιάτικη αλογοουρά: η αλογοουρά είναι και αυτή τη σεζόν το απόλυτο must τώρα έρχεται η νέα της εκδοχή! Η αλογοουρά είναι ναι μεν το πιο εύκολο και απλό χτένισμα που μπορείς να πετύχεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά δεν παύει όμως να είναι και από τα πιο σέξιχτενίσματα! Απαλή, λεία και καλοχτενισμένη η αλογοουρά σου χαρίζει πόντους στιλ ενώ κάνει ο λαιμό σου να φαίνεται πιο μακρύς. Γιατί νομίζεις ότι τα μοντέλα του Clavin Klein τις προτιμούν; Ακολούθησε το παράδειγμα τους και πιάσε τα μαλλάκια σου σε ψηλή κυρίως αλογοουρά για να τους γοητεύσεις όλους με την κομψότητα και την ομορφιά σου!
Και μην ξεχνάς να καλωσορίσεις τα νέα τρεντ και να γοητεύεις χωρίς προηγούμενο!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση