Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ασαφής η Κυβέρνηση σχετικά με τα χρήματα για τους σεισμόπληκτους

Γιώργος Κοντογιάννης Δεν διευκρινίζει η Κυβέρνηση πότε θα δοθούν οι υπολειπόμενες δόσεις της κρατικής αρωγής για τους σεισμόπληκτους, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως το ποσό που θα διατεθεί θα προσαρμοστεί στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, με άλλα λόγια θα είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί...

  Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γ. Μαγκιρώτη σε Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή επί του θέματος ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
   Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Υφυπουργός Υποδομών: «Όσον αφορά στη χρηματοδότηση του Προγράμματος, η αρμοδιότητα, όπως γνωρίζετε, ανήκει στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, το οποίο φροντίζει για την έγκριση των πιστώσεων, που είναι δυνατόν να διατεθούν στο πλαίσιο της σημερινής δύσκολης οικονομικής συγκυρίας».
  Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων προς τους δικαιούχους, το Υπουργείο Υποδομών θεωρεί πως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην απάντησή του ο κ. Μαγκριώτης: «το Πρόγραμμα αποκατάστασης σεισμοπλήκτων του Νομού Αχαΐας και του Νομού Ηλείας υλοποιείται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση