Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

fashion fetish




Kate Bosworth



Kate Moss


Paris Hilton
Οι μαύρες γόβες, το κόκκινο φόρεμα, το κολάν και το πουκάμισο είναι οι…
συνήθεις ύποπτοι στις εμφανίσεις των celebrities.

Δείτε ακριβώς ποια κομμάτια πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά.


 Η κλασική γόβα
Επιλέξτε ένα διαχρονικό σχέδιο, από μαύρο δέρμα, χωρίς εκκεντρικές λεπτομέρειες, που πιθανότατα θα είναι εκτός μόδας την επόμενη σεζόν.

Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να αγγίζει τους 10 ή και 12 πόντους. Ένα τακούνι με 6 πόντους τακούνι κάνει το βάδισμα πολύ πιο εύκολο και σταθερό, επομένως μπορείτε να το φορέσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μόδα προστάζει μυτερές γόβες φέτος, ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε in fashion και του χρόνου, αποφύγετε την έντονη μύτη και επενδύστε σε κάτι πιο οβάλ.


Το ιβουάρ πουκάμισο
Δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν τα κοντά μανίκια, καθώς με τη βοήθεια μιας preppy ζακέτας ή ενός office σακακιού μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ζεστό ανοιξιάτικο outfit.

To ιβουάρ χρώμα αποδεικνύεται εξίσου ευκολοφόρετο με το λευκό. Η αέρινη υφή και η loose γραμμή εγγυώνται πως ταιριάζει σε κάθε γυναικεία σιλουέτα, ενώ ταυτόχρονα ενδείκνυται για αμέτρητους στιλιστικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από πέρλες, που θα ενισχύσουν την κλασική αισθητική του.



Το μαύρο κολάν
Αποφύγετε τα γυαλιστερά υφάσματα και εμπιστευθείτε την κλασική ματ υφή, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να ενταχθεί εύκολα σε κάθε στιλιστικό περιβάλλον. Bεβαιωθείτε ότι δεν είναι διάφανο, ιδιαίτερα στην περιοχή των γλουτών, αν σκοπεύετε να το συνδυάσετε με κοντό τοπ.

Στην περίπτωση που το ύφασμα του κολάν είναι λεπτό, μη διστάσετε να φορέσετε από μέσα ένα καλσόν, ώστε να προφυλαχθείτε από το κρύο. Αποφύγετε τα τρουκ, καθώς δίνουν στο σύνολο ροκ και βραδινό χαρακτήρα.



Το κόκκινο φόρεμα
Χάρη στην ultra feminine αισθητική του, το κόκκινο φόρεμα καταφέρνει συχνά να εκθρονίζει τη δημιουργία-κυρίαρχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το little black dress. Επενδύστε στη μίντι γραμμή, καθώς με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τα κοντά μανίκια τού προσδίδουν casual χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι οφείλετε να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να το φορέσετε βράδυ. Μερικά αξεσουάρ σε χρυσή απόχρωση θα δώσουν τη λύση. Μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση –ή και λίγο πιο ψηλά– είναι ιδανική προκειμένου το φόρεμα να πάρει το shape της σιλουέτας σας και να αναδειχθεί η περιοχή της μέσης.











http://www.myself.gr/Article/fashion-fetish-trends/47-10053.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση