Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Nα λειτουργήσει άμεσα η ψηφιακή έκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Γιώργος Κοντογιάννης 

Την άμεση επαναλειτουργία της ψηφιακής έκθεσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ολυμπία ζητεί με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης...

  Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης στην Ερώτησή του αναφέρει ότι το συγκεκριμένο έργο, που κόστισε περίπου 4 εκατ. ευρώ, παραμένει εδώ και μήνες κλειστό για το κοινό και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να λάβει άμεσα μέτρα ώστε όχι μόνο να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της έκθεσης αλλά και να ενισχυθεί η επισκεψιμότητά της. Σημειώνεται ότι τους λίγους μήνες που λειτούργησε η έκθεση αποτέλεσε πόλο έλξης για τους τουρίστες και τους κατοίκους της Ηλείας.  

    Να διασωθεί το αρχοντικό  των Στεφανόπουλων  στη Δίρβη
     
  Την έκκληση για τη διάσωση του αρχοντικού της μεγάλης πολιτικής οικογένειας των Στεφανόπουλων (που έδωσε στη Ελλάδα έναν Πρωθυπουργό και πλειάδα Υπουργών και Βουλευτών) στη Δίβρη, που απευθύνει η Πανελλήνια Ένωση Λαμπειέων, διαβίβασε ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, ζητώντας τη βοήθεια της πολιτείας ώστε να αξιοποιηθεί το αρχοντικό ως εστία πολιτισμού για την Δίβρη αλλά και ολόκληρη την Ηλεία.
       
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση