Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

O Στέλιος Μάινας στον Πύργο


Στον Πύργο βρέθηκε χθες ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, με αφορμή την πρώτη του συγγραφική δουλειά με τίτλο «Τα φαινόμενα απατούν» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη...
Ο Στέλιος Μάινας, αφού το πρωί είχε συνάντηση με δημοσιογράφους, στους οποίους μίλησε για το συγγραφικό του εγχείρημα, το απόγευμα βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο Κορκολή στον Πύργο όπου έγινε και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του. Κατά την παρουσίαση του βιβλίου μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ίδιος ο συγγραφέας και η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δουν από κοντά τον τηλεοπτικό "Γιώργη" της εξαιρετικής σειράς του MEGA "Το Νησί", μια μέρα μετά το πρόσφατο επεισόδιο που ήταν από τα πλέον συγκινητικά.
Το βιβλίο «Τα φαινόμενα απατούν» είναι μια χούφτα ερωτικές ιστορίες και καμιά σαρανταριά ήρωες που, αν και φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους, συνθέτουν την τοιχογραφία ενός κόσμου όπου τα αρώματα περισσεύουν, οι εικόνες ξεχειλίζουν, αλλά και τα φαινόμενα απατούν στις μικρές ιστορίες της καθημερινότητάς μας.


iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση