Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Tomorrowland 2011 ότι πρέπει να ξέρετε..


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011, από τις 13:00 έως τις 01h00
Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, από 12h00h έως 01h00
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011, από 11.00 έως 00.00
Κάμπινγκ ανοιχτό από Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011, από τις 11.00 μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 14:00...

Ελάχιστο όριο ηλικίας για να εισέλθουν στο φεστιβάλ είναι 18. (Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το 1993 θα επιτρέπεται να εισέλθουν στο φεστιβάλ!)

Κάθε χρόνο έχουμε επενδύσει πολύ κόπο και του εργατικού δυναμικού στη διακόσμηση του χώρου φεστιβάλ, το οποίο συμβάλλει στη συνολική εμπειρία Tomorrowland. Ως εκ τούτου ζητούμε από τον καθένα από εσάς να δείξει λίγο σεβασμό για όλους τους διακόσμηση! Τα άτομα που παραβιάζουν αυτή και οι οποίοι γκρεμίσουμε μερικά τις διακοσμήσεις θα συνοδεύεται από την είσοδο και θα είναι αυστηρά απαγορευμένο να εισέλθει και πάλι! 

Δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο έδαφος φεστιβάλ με τα ακόλουθα αντικείμενα: ζώα, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα ναρκωτικά, το γυαλί, συσκευές αερολυμάτων, ράβδοι, μεταλλικά κουτιά, πλαστικές / φιαλών PET και αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και κάθε άλλο αντικείμενο που ο οργανισμός μπορεί να θεωρήσει ως επικίνδυνα .Η ομάδα ασφάλειας μας έχει την τελευταία λέξη σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Θα σας το σώμα-αναζήτηση κατά την άφιξη.

Η πρόσβαση στο έδαφος φεστιβάλ μπορεί να αρνηθεί ή να αρνηθεί, ανά πάσα στιγμή. 
Ρούχα και / ή απαγορεύονται άλλοι (ορατή) φυσικές εμφανίσεις, οι οποίες εκφράζουν μια σαφή πολιτικό, κοινωνικό κίνημα ή ομάδα,.

Το κάμπινγκ διαθέτει τους δικούς του κανόνες.

Ο χώρος αναψυχής de Schorre, όπου Tomorrowland λαμβάνει χώρα, βρίσκεται σε μια φυσική περιοχή.Γι 'αυτό θέλουμε να ζητήσω από όλους τους επισκέπτες να συνεισφέρουν άκαρι τους για να βεβαιωθείτε ότι το έδαφος φεστιβάλ παραμένει όσο το δυνατόν καθαρή.Τα σημεία συλλογής για τα σκουπίδια, για τον λόγο φεστιβάλ θα αναφέρεται με σαφήνεια.Χρησιμοποιήστε αυτά τα σημεία να απορρίπτουν φλιτζάνια σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα δοχεία απορριμμάτων για το πάρκινγκ και κάμπινγκ. Χρησιμοποιήστε τους όσο το δυνατόν περισσότερο!

Ερμάρια θα παρέχεται στην περιοχή του φεστιβάλ. Θα πρέπει να πληρώσει € 6 για ένα κλειδί, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ντουλάπι σας συνεχώς κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Για να πάρετε το κλειδί σας, θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον εγγύηση 5 ευρώ, το οποίο θα πάρετε πίσω όταν επιστρέψετε κλειδί σας.

Οι τουαλέτες σε Tomorrowland είναι ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν. Και πάλι, όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν αρκετές ξύλινα πατώματα κάτω και γύρω από τις τουαλέτες. Οι τουαλέτες θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται τακτικά. Είναι εξαιρετικά απαγορεύεται να κατουρήσω έξω στο ύπαιθρο.

Δεν επιτρέπεται να διανείμουν φυλλάδια ή αφίσες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, όχι στο δρόμο, όχι για το κάμπινγκ ούτε επί τόπου φεστιβάλ. Αν θέλετε να προωθήσει μία από τις εκδηλώσεις σας, μπορούμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στο φυλλάδιο που δίνουμε σε όλους τους επισκέπτες όταν φεύγουν από το έδαφος φεστιβάλ.Περισσότερες πληροφορίες: maurits@id-t.be

  • Φωτογραφία συσκευές
    Με εξαίρεση το (ημι) επαγγελματικό εξοπλισμό, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή / και video κάμερες επιτρέπονται. Η συμβουλή μας: κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ταινίες και να τις αποστείλετε στο youtube!
  • Photo-και εγγραφή ταινιών
    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φωτογραφίες και καταγραφές ταινιών θα γίνεται: κατά την άφιξη όλοι οι επισκέπτες να δώσει τη διοργάνωση σιωπηρή έγκριση να πολλαπλασιάζονται, να εκμεταλλεύονται και να μεταδίδουν αυτές τις εικόνες / φωτογραφίες.

Θα υπάρξει μια ΑΤΜ διαθέσιμα στο έδαφος φεστιβάλ.

Υπάρχουν ε θα είναι μια στάση στο έδαφος φεστιβάλ, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη των επίσημων εμπορευμάτων Tomorrowland.

Σε λίγες εβδομάδες θα μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα κινητικότητας στην ιστοσελίδα μας.Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να μεταβείτε στην Schorre, είτε με αυτοκίνητο, με λεωφορείο, με τρένο ή με το ποδήλατο.

Για όσους έρχονται με αυτοκίνητο, θα υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης.Ακολουθήστε τις πινακίδες στάθμευσης από τις εξόδους Α12 και E19. Είμαστε σθεναρά όλους συμβουλές να χρησιμοποιήσει το επίσημο χώρο στάθμευσης και να κάνετε Πάρκο δεν το αυτοκίνητό σας στους δρόμους της γειτονιάς. Η αστυνομία θα τιμωρούνται αυστηρά αυτοί που σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους λάθος. Θα υπάρχουν πολλές θέσεις στάθμευσης κοντά στο χώρο του φεστιβάλ. Για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους προς το φεστιβάλ, σας συμβουλές για να έρθει το συντομότερο δυνατόν!

Σε συνεργασία με το Intro, Tomorrowland βάζει σε μια μεγάλη προσπάθεια να γίνει το φεστιβάλ πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία. Έτσι, έχουμε καταβάλει μεγάλη προσοχή στην προσβασιμότητα του χώρου του φεστιβάλ και τα περίχωρά της:
  • Στην κεντρική είσοδο υπάρχει ένα ασανσέρ, ιδίως για τα άτομα με αναπηρία. Δύο πρόσωπα που επιτρέπεται να τον συνοδεύει, μέσω της εν λόγω είσοδο.
  • προσαρμόζονται τουαλέτες βρίσκονται σε τοποθεσίες σε όλο τον χώρο του φεστιβάλ και στο camping. 
  • Η δυνατότητα πρόσβασης στις τουαλέτες είναι εγγυημένη χάρη στο ξύλινο δάπεδο.
  • Οι σκηνές όλα με ξύλινα πατώματα!
  • Αν δεν είστε σε θέση να φθάσουν στο στάδιο ή δεν μπορείτε να δείτε το DJ, μπορείτε να ρωτήσετε έναν από τους ασφάλεια να βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν.
  • Επίσης, θα αναζητήσουν μια λύση όποτε έχετε πρόβλημα με την αναπηρική καρέκλα σας ή άλλη βοήθεια.
Αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση των παραπάνω εγκαταστάσεων; Έχετε ένα μεγάλο μειονέκτημα και είναι στραμμένη προς τα τυχόν προβλήματα που δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση; Θα ήθελα απλώς κάποιες περισσότερες πληροφορίες; Στείλτε ένα e-mail στο jelle@intro-events.be .
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εισαγωγή στην www.intro-events.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση