Σάββατο 2 Απριλίου 2011

2011% Greek Design


Τι είναι στ αλήθεια design;
Πέρα από ορισμούς, θεωρητικές συζητήσεις, πέρα από το hype, προκαταλήψεις, ή τετριμμένες ιδέες, design δεν είναι τίποτα λιγότερο από κάτι που πολύ απλά, κάνει τα αντικείμενα, τις εικόνες, τον κόσμο, την ίδια τη ζωή σου καλύτερη.
Design είναι η μεταγραφή μιας ιδέας για έναν πιο όμορφο, πιο λειτουργικό κόσμο, σε ένα αντικείμενο, μια σελίδα, έναν χώρο…

Design είναι κάτι που δεν περιγράφει απλά την αισθητική ή την επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά που έχει τη δύναμη ν αλλάξει τον τρόπο που ζεις.
Design είναι κάτι δύσκολο να περιγράψεις με λέξεις. Κάτι που πρέπει να δεις να αγγίξεις, να ζήσεις.

Η έκθεση 2011% Greek Design φιλοδοξεί να περιγράψει την ποικιλομορφία, την σταθερά ανοδική πορεία, την εξωστρέφεια, την νεωτερικότητα, την έμπνευση, την σημασία του ελληνικού Design εδώ και τώρα.
Δεκαοκτώ νέοι designers ή studios που αποτελούν την αιχμή της ελληνικής δημιουργικότητας σε κάθε μορφή του σύγχρονου design, και που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, συνθέτουν μια καλειδοσκοπική, όσο το δυνατόν πιο πλήρη απεικόνιση του, όχι με βάση την «εθνικότητα», αλλά με οδηγό τις ιδέες, το ταλέντο, το κατά πόσο η δουλειά τους κάνει την καθημερινότητά μας να «λειτουργεί» καλύτερα. Να είναι καλύτερη!
Η έκθεση 2011% Greek Design θα φιλοξενηθεί στο M art Space (Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου, 2ος Όροφος) από τις 7 έως τις 25 Απριλίου.
Συμμετέχουν:
BRAINSTORM (ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΗΣ-ΗΛΙΑΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ)
CTRLZAK
GREECE IS FOR LOVERS
ΒΑΒΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΕΛΙΩΤΟΥ ΕΥΑ (EVTHOKIA)
ΓΚΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΡΑΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΞΗΡΟΥ ΚΛΕΙΩ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (WE DID-ID)
ΠΟΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΚΑΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΟΣ
ΣΤΡΙΤΣΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΗ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ (WE DESIGN)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση