Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Θύμα σεξουαλικών επιθέσεων η Ashley Judd!

Η Ashley Judd για μεγάλο χρονικό διάστημα κυριαρχούσε στις κινηματογραφικές  αίθουσες και ήταν μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς. Η λαμπερή όμως εικόνα της, δεν φανέρωνε σε καμία περίπτωση τα καλά κρυμμένα μυστικά που κρατούσε η ηθοποιός και την στοίχειωναν για μια ολόκληρη ζωή...




Sports 728X90




Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη αυτοβιογραφία της με τίτλο «All That Is Bitter & Sweet» η 42χρονη σήμερα ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδικά της χρόνια της είχαν αφήσει έντονα ψυχολογικά σημάδια, ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα παιδί!

Η Ashley άλλαξε 13 διαφορετικά σχολεία από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και τα 18, ενώ μεγάλωσε με την αίσθηση ότι δεν την αγαπάνε και δεν την θέλουν, καθώς η τραγουδίστρια μητέρα της Naomi και η αδερφή της Wynonna, ταξίδευαν σε ολόκληρη την χώρα σε μια προσπάθεια να γίνουν γνωστές.

Οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν ήταν 4 ετών και η κατάθλιψη έγινε μόνιμο στοιχείο της καθημερινότητάς της μέχρι και την ηλικία των 7.  Η πρώτη, από τις πολλές σεξουαλικές επιθέσεις που δέχτηκε η ηθοποιός, έγινε όταν έμεναν στο Kentucky, λίγο αφότου η μητέρα της είχε χωρίσει από τον Michael Ciminella.

Οι εφιαλτικές μνήμες δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την Ashley, η οποία θυμάται με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια μέχρι και σήμερα το πώς ένας μεγαλύτερος από εκείνη άνδρας την τράβηξε σε ένα σκοτεινό και άδειο κατάστημα, αφότου της είχε δώσει ένα κέρμα για να παίξει pinball.

Ο άνδρας την κρατούσε και την θώπευε την ώρα που έβαζε τη γλώσσα του με βία μέσα στο στόμα της. Αν και μικρή, κατάφερε να διώξει τον παρ’ ολίγον βιαστή της, και σε όσους ανέφερε το συμβάν στη συνέχεια, κανένας δεν την πίστεψε, κάτι που την καταρράκωσε ακόμα περισσότερο.

Όταν ήταν μαθήτρια στο Λύκειο η όμορφη κοπέλα κέρδισε το πρώτο βραβείο σε έναν διαγωνισμό για νεαρά μοντέλα, που ήταν ένα συμβόλαιο δυο μηνών στην Ιαπωνία. Ήλπιζε ότι αυτή η ευκαιρία θα την έβγαζε από την μιζέρια και την καθημερινότητα που ζούσε για όλα αυτά τα χρόνια, και θα μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως, η ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν από τους μάνατζερ, ενώ ένα από τα μοντέλα που ήταν μαζί της προσπάθησε να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας Γάλλος που προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να την βιάσει μέσα σε αυτό.

Όλο αυτό το διάστημα, η Ashley έμενε πιστή στις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Kentucky και έτσι κατάφερε να γίνει μια γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως οι Kiss the Girls, De-Lovely και πιο πρόσφατα η κωμωδία Tooth Fairy.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2001 με τον Σκοτσέζο οδηγό της Formula 1 Dario Franchitti, και μοιράζεται της ζωή της μεταξύ της Σκωτίας που είναι η πατρίδα του συζύγου της, αλλά και μια φάρμα στο Tennessee, την οποία μοιράζεται με την μητέρα και την αδερφή της.


Αποκαλύψεις για τη ζωή της κάνει στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «All That Is Bitter & Sweet» η 42χρονη Ashley Judd


Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2001 με τον Σκοτσέζο οδηγό της Formula 1 Dario Franchitti


Η Ashley με την μητέρα της και την αδερφή της όταν ήταν μικρή


Η Ashley με την μητέρα και την μεγαλύτερη αδερφή της το 2005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση