Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το εκκεντρικό μακιγιάζ σου κλείνει το μάτι!

Τα χρώματα της άνοιξης ήρθαν για να ανανεώσουν το βλέμμα σου και να του χαρίσουν τη ζωντάνια και τη λάμψη που τους αξίζει. Ανάμεσα σε φωτεινά κίτρινα, λαμπερά πορτοκαλί, έντονες διχρωμίες, εσύ τι θα διαλέξεις για να εντυπωσιάσεις με το μακιγιάζ σου; Διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες για να εντυπωσιάσεις!Κίτρινη φαντασία: το κίτρινο πολλές αγάπησαν λίγες όμως κατάφεραν να λανσάρουν επιτυχώς ...
Το πιο εντυπωσιακό χρώμα της ανοιξιάτικης χρωματικής παλέτας είναι εδώ για να σου θυμίσει να προσθέσεις λίγη φαντασία στο μακιγιάζ σου! Έτσι τόλμησε να εντυπωσιάσεις βάφοντας το πάνω βλέφαρο με ματ σκιά σχεδιάζοντας στην εξωτερική γωνία του ματιού ένα V και κλέψε τις εντυπωσεις με το βλέμμα σου. Με ένα μαύρο μολύβι υπογράμμισε το εσωτερικό του κάτω βλέφαρου και τράβηξε μια γραμμή στη βάση των κάτω βλεφαρίδων με μοβ σκιά. Άπλωσε μια στρώση μαύρη μάσκαρα και άφησε το συνδυασμό μοβ-κίτρινου να κόψει την ανάσα.
Ζωηρά χρώματα στα μολύβια: βαρέθηκες το μονότονο – αν και διαχρονικό – μαύρο αι- λάινερ και θέλεις μια αλλαγή; Τότε η άνοιξη είναι με το μέρος σου! Επίλεξε μολύβια σε κάθε λογής χρώμα: από τιρκουάζ, ροζ, πράσινο, μοβ και τράβηξε μια πολύχρωμη γραμμή. Το βλέμμα γίνεται πιο λαμπερό και πιο έντονο ενώ το τονίζεις στα πιο ζωηρά χρώματα της άνοιξης!
Εκκεντρικά χρώματα: θέλεις να κόψεις την ανάσα και να σε κοιτάζουν όλοι αλλά δεν ξέρεις πώς να τοπ πετύχεις; Τότε επίλεξε φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, βεραμάν και κόψε την ανάσα! Άπλωσε στο πάνω βλέφαρο πορτοκαλί ιριδίζουσα σκιούλα , φούξια στην εξωτερική γωνία και πράσινο στο τόξο του βλεφάρου και φέρε το ουράνιο τόξο στα ματάκια σου!
Μονοχρωμία αλλά όχι μονοτονία: θέλεις ένα ομοιογενές λουκ που να τραβάει αμέσως το βλέμμα; Τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την απόλυτη τάση της νέας σεζόν και να δώσεις σε βλέφαρα, χείλη και μάγουλα το ίδιο χρωματάκι! Το κόκκινο ή το φούξιαή ακόμη και το πορτοκαλί είναι χρώματα που είναι ικανά να "ντύσουν" τέλεια και τα 3 αυτά σημεία του προσώπου σου και σε βάζουν αυτόματα στην καρδιά της μόδας. Κόκκινη σκιά για τα βλέφαρα, τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, παστέλ έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη και έντονο ρουζ στα μάγουλα απλώνοντας από ψηλά ξεκινώντας από τους κροτάφους και ενώνοντας με την εξωτερική γωνία του ματιού. Το ροζ είναι επίσης ένα χρώμα που μπορεί να λαναριστεί σε όλο το πρόσωπο!
Τολμηρή πολυχρωμία: θέλεις χρώμα και φοβάσαι τους συνδυασμούς; Δεν υπάρχει λόγος! Μπορείς τώρα να απλώσεις γαλάζιο ή πράσινο χρώμα στα μάτια και να συνδυάσεις ένα έντονο κραγιόν στα χείλη χωρίς να φοβάσαι να χαρακτηριστείς επιεικώς “out”. Τώρα σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί επιτρέπονται και τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει από το να κόψεις την ανάσα. Πρόσεξε τις υπερβολές που μπορούν εύκολα να σε "περάσουν" στην αντίπερα όχθη!
Τιπ: όταν το μακιγιάζ των ματιών είναι έντονο, τότε κράτησε τα χείλη σε παλ επίπεδα και εντυπωσίασε διακριτικά, ενώ καλά θα κάνεις να επιλέξεις έντονα χείλη αν θέλεις όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω σου!
Από την Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση