Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οι τσάντες που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η πρακτική και κομψή τσάντα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ όλων μας. Κι αυτό γιατί, μια σωστή τσάντα μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει το total look μας να ξεχωρίσει και να προσελκύσει μια σειρά από θετικά σχόλια. Γι’ αυτό λοιπόν, η αγορά μιας καινούργιας τσάντας, μπορεί να είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδύσεις “μόδας” που μπορούμε να κάνουμε...
Αν αναρωτιέστε τώρα, για το ποιες είναι οι επιλογές που θα έχουμε για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011, οι απαντήσεις είναι πολλές και πραγματικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. 
Η μόδα - όπως συνηθίζει κάθε νέα σεζόν – έτσι και για φέτος, φέρνει πολλές και συναρπαστικές προτάσεις, για τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν μια νέα ζωντάνια στην εμφάνισή τους.  Οι φάκελοι και οι μικρές τσάντες που κρέμονται από τον ώμο με αλυσίδα, φαίνεται να έχουν μια ξεχωριστή θέση στις προτάσεις των σχεδιαστών. Φυσικά δεν λείπουν και τα μεγαλύτερα μεγέθη, που εξασφαλίζουν την χωρητικότητα που πρέπει να έχει μια τσάντα, που θα κρατήσουμε όλη την ημέρα
Ας δούμε λοιπόν μαζί, τις έξι πιο δημοφιλείς τάσεις που χαρακτηρίζουν την φετινή σεζόν, κι έτσι ενημερωμένες θα μπορούμε άφοβα να αποφασίσουμε για την καινούργια μας τσάντα.


1. Τσάντες με prints, από λέξεις ή εικόνες
Πολλοί σχεδιαστές φέτος, παρουσίασαν στις συλλογές τους τσάντες με ένα γραπτό μήνυμα, ή μια τυπωμένη εικόνα ή ένα σύμβολό τους. Για παράδειγμα, το “M” από τον οίκο Missoni, που παρουσίασε μια συλλογή από τσάντες με τυπωμένα σύμβολα από το ωροσκόπιο. Είδαμε επίσης στις  πασαρέλες τσάντες, με εικόνες από καλοκαιρινά αντικείμενα όπως μπικίνι και γυαλιά ηλίου, που φαίνεται ότι θα είναι μια νέα δημοφιλής τάση, καθώς επίσης και πολλές άλλες μάρκες είχαν τυπωμένα θετικά ή και αστεία μηνύματα που δίνουν στις τσάντες έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα.


2. Τσάντες με πολυχρωμίες
Τσάντες που συνδυάζουν πολλά χρώματα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής μόδας. Σκεφθείτε μια τσάντα που μέχρι τη μέση της είναι ένα χρώμα, από την μέση και πάνω ένα άλλο και στα πλάγια της ένα τρίτο. Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια διαθέτουν δύο φωτεινά χρώματα ή παίζουν με τις αντιθέσεις συνδυάζοντας ένα σκούρο χρώμα, όπως το μαύρο, με ένα απαλό, όπως το ροζ ή κάποιο πιο ουδέτερο.


3.  Τσάντες με διακοσμητικά
Τα διακοσμητικά δεν περιορίζονται στις τσάντες για την θάλασσα φέτος το καλοκαίρι. Θα βρείτε εντυπωσιακά κλιπ σε βραδινές τσάντες, αγκράφες και απλικέ σε μεγάλες καθημερινές τσάντες και σκούρες σκιές να διακοσμούν τσάντες για όλες τις ώρες. Η φετινή μόδα επίσης προτείνει να κρατήσουμε στην πόλη τσάντες που προορίζονται για τις διακοπές, όπως μεγάλες ψάθινες τσάντες, αντικαθιστώντας με αυτές τις κλασσικές δερμάτινες και δίνοντας ένα πιο girly στιλ στις καθημερινές casual εμφανίσεις.



4. Τσάντες με διαφορετικά υλικά
Αν ψάχνετε για μια τσάντα που θα μπορούσε να προσθέσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην καθημερινή σας εμφάνιση, φέτος θα βρείτε τσάντες που συνδυάζουν πινελιές από διαφορετικά υλικά, με αποτέλεσμα να προσθέτουν στην εμφάνισή σας ένα πιο ιδιαίτερο ύφος. Θα βρείτε λοιπόν τσάντες με βολάν, ανάγλυφα κεντήματα, πούλιες, glitter υλικά και λαμέ, δαντέλες, επιπλέον φερμουάρ, πόρπες, κουμπιά, καψούλια, κρόσια,  καθώς επίσης και διαγώνια υφασμένες δερμάτινες διακοσμητικές ταινίες.


5. Τσάντες πάνω στη ζώνη
Είναι μια νέα τάση, που δεν είναι βέβαια πρωτόγνωρη, αλλά για πρώτη φορά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών σχεδιαστών. Πρόκειται για μικρά τσαντάκια – πορτοφόλια, που είναι στερεωμένα πάνω σε ζώνη, που δένεται γύρω από τη μέση ή πέφτει στους γοφούς. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν και σε διαφορετικές ζώνες, δίνοντας έτσι μια ποικιλία στις επιλογές. Χαρακτηριστικό τους τα έντονα χρώματα, που δίνουν ένα πιο χαρούμενο τόνο στην τελική μας εικόνα


6. Δέρματα ζώων και animal prints
Τα animal prints είναι μια τάση με έντονη παρουσία, όχι μόνο στα υφάσματα αλλά και στα αξεσουάρ. Το χαρακτηριστικό βέβαια της φετινής σεζόν, είναι οι ενδιαφέρουσες παραλλαγές, όπου εφαρμόζεται  ένα animal print πάνω σε ένα δέρμα διαφορετικού ζώου. Είδαμε για παράδειγμα, leopard print επάνω σε δέρμα φιδιού. Τα φωτεινά χρώματα στο φόντο είναι επίσης δημοφιλή, όπως για παράδειγμα μαύρες leopard, πάνω σε ροζ φούξια ή έντονο ροζ φόντο.

Χαρούμενη χρωματική παλέτα
Εάν τώρα σας προβληματίζουν τα χρώματα που είναι φέτος trendy στις τσάντες , το λευκό, η απόχρωση του πάγου και οι γήινοι τόνοι του μπεζ, δίνουν το βασικό πρόσταγμα για τσάντες ευκολοφόρετες, όλες τις ώρες της ημέρας. Τη διαφορά βέβαια φέτος, την κάνουν τα έντονα φωτεινά χρώματα που δημιουργούν ένα ενδιαφέρον κοντράστ, τόσο πάνω στην τσάντα, όσο και στο total look μας. Το πορτοκαλί σκέτο ή συνδυασμένο με κίτρινο ή ροζ, το έντονο πράσινο με το μπλε ή το φωτεινό ροζ με αποχρώσεις του φούξια, θα δώσουν στην εμφάνισή μας μια πιο glamorous εικόνα.

Το female-shop εξασφάλισε για σας, μια πλούσια συλλογή από τσάντες, για σας που θέλετε ναι είστε μέσα στη μόδα.
Θα βρείτε τσάντες για όλες τις ώρες, για τη δουλειά σας, για τα ψώνια, για το βράδυ, ακόμα και για την παραλία, και όπως πάντα σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές που θα σας εκπλήξουν.
Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες, για να δείτε αναλυτικά τις περιγραφές και τις τιμές τους.
Μικρές τσάντες ώμου για όλες τις ώρες
Από αριστερά: Μικρή τσάντα με κουμπί 26,80 €, τσάντα floral 27,80 €, τσάντα floral, croco 31,60 € και τσάντα με σουέτ βολάν 38,30 €.

Τσάντες για τη δουλειά και το γραφείο
Από αριστερά: Τσάντα με πλεκτά ζωνάκια 63,20 €, τσάντα με τετράγωνα χερούλια 59,70 €, τσάντα με τσέπες και σούρα 57,60 € και τσάντα με sport τσέπες 47,30 €

Τσάντες για βόλτα και τα μαγαζιά
Από αριστερά: Τσάντα σπορ με λουριά 52 €, ψάθινη με floral 15,30 €, μεγάλη τσάντα δίχρωμη 42,90 € και σακίδιο πλάτης 58,30 €.


  Τσαντάκια για βραδινές εξόδους
 Από αριστερά: Φάκελος με στρας 27,20 €, βραδινό τσαντάκι με δαντέλα 34,30 €, βραδινό τσαντάκι με σατέν τριαντάφυλλα 42,10 € και μεταλικό τσαντάκι 39,50 €.

Τσάντες για την πόλη και την παραλία
Από αριστερά: Save the Ocean 17,90 €, ψάθινη με υφασμάτινο βολάν 25,90 €, τσάντα με ψάθινη δαντέλα 27,70 € και σακίδιο Printed 26,80 €.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση