Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το Mad Men θύμα της κρίσης


Τα νέα για τους φανατικούς της σειράς που έκανε την (εντάξει, ήπιας μορφής) σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας και το μανιώδες κάπνισμα να φαίνεται cool, είναι και καλά και κακά. Τα καλά νέα είναι ότι το καλωδιακό δίκτυο AMC αποφάσισε μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις να ανανεώσει τοMad Men για Πέμπτη σεζόν...
Έτσι, τα κορίτσια που λατρεύουν τον, μισογύνη αλλά ευαίσθητο, αδίστακτο διαφημιστή αλλά με ρωγμές απαλότητας στη φαινομενική του σκληρότητα Don Draper και τα αγόρια που λιγουρεύονται σλάλομ ανάμεσα στις καμπύλες/απειλή για κουμπιά και φερμουάρ της Joan Holloway μπορούν να εκπνεύσουν με ανακούφιση. Οι John HammChristina HendricksJanuary Jones και Elisabeth Moss, βασικοί χαρακτήρες της σειράς, επιστρέφουν για περισσότερη ρετρό παρακμή χωρίς να φοβούνται τριγμούς στην καρέκλα τους.
Τα κακά νέα είναι ότι η ψυχή της σειράς, Matthew Weiner, δεν φαίνεται να τα έχει βρει ακόμα με το κανάλι, που απαιτεί να μειωθεί η καθαρή ώρα του κάθε επεισοδίου με σκοπό να αυξηθούν οι διαφημίσεις, να υπάρχει εντονότερη τοποθέτηση προϊόντων και να απολυθούν δυο μέλη (ελπίζουμε όχι κάποιος από τους αγαπημένους μας…) του καστ. Αν τελικά ο Weiner υπογράψει, θα εισπράξει 30 εκατομμύρια δολάρια, ποσό-ρεκόρ για δημιουργό σειράς, ενώ όλοι συμφωνούν ότι, αν αποχωρήσει, το Mad Men, που έχει στο παλμαρέ του πολλά βραβεία ΕΜΜΥ και BAFTA, δεν θα είναι πια το ίδιο.
Για εσάς που δεν έχετε δει το Mad Men, να θυμίσουμε ότι προβάλλεται πλέον καθημερινά στο ALTER, στις 22.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση